Rareș Bogdan se mută la Digi24? Scandalul de la Realitatea Tv escaladează

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
21/11/2018, 15:49
Rareș Bogdan se mută la Digi24? Scandalul de la Realitatea Tv escaladează
Rareș Bogdan se mută la Digi24 Scandalul de la Realitatea Tv escaladează

Rareș Bogdan se mută la Digi24? Presa vuiește de când a pornit scandalul de la Realitatea TV, care-l implică pe realizatorul TV Rareș Bogdan. După ce au apărut informații în presă că moderatorul ar vrea să își dea demisia de la Realitatea TV, o altă televiziune ar fi devenit interesată de prezentator și i-ar fi făcut o ofertă, potrivit stiripesurse.ro.

Sursele spun că Rareș Bogdan ar fi primit o ofertă din partea Digi24. Realizatorul a amenințat pe post că va pleca de la Realitatea TV, dacă Oana Stănciulescu și Oreste Teodorescu nu vor fi aduși înapoi. Oreste a scris pe o rețea de socializare că postul de televiziune l-a cenzurat fiindcă nu a vrut să intre în partidul lui Cozmin Gușă, iar acesta din urmă l-a acuzat pe Oreste că „se folosea numele Realității în diverse discuții sau tranzacții”.

Rareș Bogdan pleacă la Digi24?

Rareș Bogdan s-ar putea muta la Digi24
Rareș Bogdan s-ar putea muta la Digi24

Rareș Bogdan s-ar putea muta la Digi24, dacă ne luăm după ceea ce spun sursele: „Fac un anunț extrem de important: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edi Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni – stindard ai luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV.

Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple”, a declarat Rareș Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×