Raluca, probleme cu vocea! ”Mi-a fost frică să nu îmi pierd vocea”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
21/06/2018, 17:27
Raluca, probleme cu vocea! ”Mi-a fost frică să nu îmi pierd vocea” GALERIE FOTO
Raluka, probleme cu vocea

Raluka, probleme cu vocea! Una dintre cele mai cunoscute artiste din România a trecut printr-o perioadă neagră. Medicii i-au spus că este posibil să nu-și mai poată continua cariera! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Artista a trecut prin momente extrem de dificile. Și-a văzut întreaga carieră pusă în pericol de niște probleme medicale, din cauza cărora era posibil să nu mai poată cânta.

Raluka, probleme cu vocea. ”Nu reușeam să am control”

”Cel mai dificil moment din cariera mea a fost acela in care mi-am dat seama ca nu mai pot sa cant. Inca nu am reusit sa-l depasesc in totalitate, dar incet incet cu incredere si cu exercitii o voi face. A fost mai dificil decat am crezut eu. Am avut impresia ca doar o sa sufar de aceasta interventie si apoi voi incepe sa fac vocalize si sa cant. M-am lovit de momente in care mai ramaneam fara voce si pur si simplu nu reuseam sa am control. Mi-a fost frica sa nu imi pierd vocea”, a declarat Raluka. Din fericire, artista a revenit pe scena la patru luni dupa ce a suferit interventia pe corzile vocale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×