Radu Mazăre a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare!

Claudiu I   
in Stiri de ultima ora
16/05/2018, 16:17
Radu Mazăre a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare!
Radu Mazare, condamnat la inchisoare

Fostul edil din Constanța, Radu Mazăre, a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare! Tribunalul Constanța l-a condamnat pe fostul prima pentru mai multe infracțiuni de abuz în serviciu privind vânzarea unor terenuri din Mamaia la prețuri subevaluate. Gina Hortolomei Moscu, o apropiată a lui Radu Mazăre, a primit 2 ani și 11 luni cu suspendare.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost judecat în acest dosar pentru patru infracțiuni de abuz în serviciu iar Gina Sorina Moscu Hortolomei și trei firme ale sale, pentru spalare de bani. Prin vânzarea unor terenuri din Mamaia, la prețuri subevaluate, cei doi ar fi adus primăriei Constanța un prejudiciu de patru milioane de euro.

Radu Mazăre a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare

Este vorba despre un teren de 15.000 mp din Mamaia, vândut de Radu Mazăre, în 2014, la un preț derizoriu, spune DNA, de 23, 50 euro/mp. Iar în 2007, inculpatul Radu Mazăre a vândut la un preț modest două terenuri, în suprafață totală de 11.500 mp, aparținând Primăriei Constanța. Radu Mazăre este fugit în Madagascar din 2017, unde a obținut azil politic.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.