R Kelly s-a predat! Faptele pentru care este acuzat starul R&B din SUA

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 16:22
R Kelly s-a predat! Faptele pentru care este acuzat starul R&B din SUA GALERIE FOTO
R Kelly s-a predat. Starul R&B riscă până la 7 ani de închisoare pentru acuzațiile care i se aduc

Cântărețul american R Kelly s-a predat, după ce a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală în circumstanţe agravante, fapte comise între 1998 și 2010. Potrivit autorităților americane, trei dintre victimele artistului au fost minore. R Kelly a fost prezentat sâmbătă în fața unui judecător și riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 3 și 7 ani.

În vârstă de 52 de ani, R Kelly, pe numele său real Robert Sylvester Kelly, are formulate patru acuzații distincte care sunt însoțite de 10 capete de acuzare. Toate sunt referitoare la agresiuni sexuale în circumstanțe agravante, iar anchetatorii susțin că faptele ar fi fost comise în perioada 1998 – 2010. Mai grav este faptul că trei dintre cele patru victime ale artistului R&B au fost minore. R Kelly a fost acuzat și de un presupus abuz asupra unei persoane adulte, în februarie 2003, perioadă în care deja fusese acuzat de pornografie infantilă, după ce s-a filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu o minoră. Cântărețul a fost în cele din urmă achitat în acest caz.

R Kelly s-a predat. Starul R&B riscă până la 7 ani de închisoare pentru acuzațiile care i se aduc

R Kelly s-a predat vineri, la ora locală 20:00. Îmbrăcat cu o haină albastră strălucitoare, starul R&B a trecut printr-o mulțime de reporteri și fotografi pentru a ajunge la secția locală de poliție din Chicago. Câteva minute mai târziu, a fost surprins în timp ce era încătușat de doi ofițeri. Sâmbătă, R Kelly a fost prezentat în fața unui judecător, iar avocatul său a declarat că femeile care au depus plângere împotriva artistului nu vor altceva decât să profite de celebritatea lui.

R Kelly riscă între 3 și 7 ani de închisoare
R Kelly riscă între 3 și 7 ani de închisoare

Primul termen în procesul în care R Kelly este acuzat de agresiune sexuală în circumstanţe agravante va avea loc pe data de 8 martie. Dacă va fi găsit vinovat, cântărețul riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 și 7 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×