Puteau cei doi băieți să le salveze pe fetele înecate în Lacul Ghioroc? Răspunsul experților!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/05/2018, 15:18
Puteau cei doi băieți să le salveze pe fetele înecate în Lacul Ghioroc? Răspunsul experților! GALERIE FOTO
Pompierii spun ca era imposibil ca cei doi supravietuitori sa le fi putut ajuta pe fete

O tragedie a zguduit zilele trecute România! Două tinere au murit înecate după ce au plonjat cu mașina în Lacul Ghioroc. În aceeași mașină se mai aflau doi tineri, care au scăpat cu viață.

Întrebarea de pe buzele tuturor este următoarea: puteau cei doi băieți să le salveze pe fetele aflate la volan, respectiv în dreapta șoferului?

Puteau fi salvate fetele ănecate în lacul Ghioroc? Declarația pompierilor!

Răspunsul a venit chiar de la pompierii care au venit la fața locului și care au făcut totul pentru scoaterea celor două fete din apele lacului. „Vorbim de doi tineri care nu aveau experiența scufundărilor. Țineți cont de faptul că erau în stare de șoc și panică, vizibilitatea în apă era redusă, iar tinerii nu aveau experiența unor scafandri profesioniști. Pentru ca ei să fi putut intra în apă, să găsească o cale prin care să le scoată pe fete era aproape imposibil. De ce? Pentru că a ieși dintr-o mașină scufundată e foarte dificil chiar și pentru persoanele antrenate, realitatea este mult diferită de ceea ce vedem în filme”, a mai mărturisit un pompier aflat la fața locului. Șansa celor doi băieți a fost faptul că, în urma impactului, geamurile din spate s-au spart și au putut ieși la suprafață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×