Prognoza meteo specială pentru București! ANM a anunțat că se schimbă vremea în Capitală

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 14:17
Prognoza meteo specială pentru București! ANM a anunțat că se schimbă vremea în Capitală GALERIE FOTO
Iată prognoza meteo pentur azi, 11 martie, în Capitală!

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorolgie au emis prognoza pentru astăzi, 11 martie. Aceștia au indicat un cod galben care este valabil între 11-03-2019 ora 14:00 până la : 11-03-2019 ora 17:00. Prognoza meteo pentru ziua de luni arată că vremea este mai caldă decât marți cu nu mai puțin de 10 grade Celsius. Vremea se va menține caldă în zonele de sud-est, unde termometrele vor indica 19 garde Celsius. De asemenea, se arată că cerul va avea înnorări în majoritatea părților, iar ploile vor fi locale.

Prognoza meteo 11 martie. Cum este vremea în Capitală?

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat vreme caldă în București, în cursul zilei de 11 martie. Codul galben emis va fi valabil pentru zonele: Constanța: Medgidia, Mihail Kogălniceanu, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Corbu, Mircea Vodă, Castelu, Ciobanu, Crucea, Mihai Viteazu, Cuza Voda, Istria, Săcele, Pantelimon, Târgușor, Fântânele, Tortoman, Siliștea, Saraiu, Horia, Grădina, Vulturu; Județul Tulcea: zona de litoral; Județul Tulcea: Babadag, Sarichioi, Baia, Topolog, Cerna, Valea Nucarilor, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Casimcea, Slava Cercheză, Mahmudia, Nalbant, Mihai Bravu, Izvoarele, Stejaru, Nufăru, Ciucurova, Beștepe, Dorobanțu, Beidaud, Horia, Maliuc;

Vremea în Capitală va fi caldă spre deosebire de ziua de mâine. Azi, luni, se anunță maxima de 20 de grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 15 km/h și cu rafale de 33 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 3 grade Celsius, alături de perioade de ploaie. Vânturi vin dinspre est-sud-est cu 20 de km/h și cu rafale de 35 de km/h.

Iată meteo pentru ziua de luni, 11 martie, pentru București
Iată meteo pentru ziua de luni, 11 martie, pentru București

Avertizare meteo. ANM, cod galben de vânt

În ziua precedentă, Administrația Națională de Meteorologie au emis codul galben de vânt în jumătate de țară. Acesta a fost valabil ieri, 10 martie, în județele: Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş, Harghita, Neamţ, Bacău, Vrancea, Covasna, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Braşov, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Alba, Cluj şi Sălaj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×