Prognoza meteo, marți, 4 septembrie. Toamna refuză să-și mai facă apariția!

Temperaturile prognozei meteo de marți, 4 septembrie, nu seamană deloc cu temperaturile normale pentru această perioadă. Toamna pare că refuză să-și mai facă apariția! Din punct de vedere climatologic, meteorologii anunță o vreme chiar plăcută. Temperaturile vor scădea lent, ceea ce e un lucru bun pentru ca oamenii să se obișnuiască cu viitoarele grade din termometru. În Transilvania și Maramureș vremea se anunță cu valori medii, în jurul a 22 de grade Celsius. Moldovenii vor avea parte de o răcorire care se va simți. Temperaturile maxime situându-se în jurul a 23-26 de grade Celsius. Dobrogea va avea în termometre ca maximă a zilei 26 de grade Celsius. În Muntenia se prevestesc ușoare variații pe parcursul intervalului. Iar oltenii vor avea parte ân prima săptămână a lunii septembrie de maximum 24 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo, Constanța, 4 septembrie.

Prima parte a zile aduce constănțenilor 28 de grade Celsius în termometre, ce se vor simți ca 30. Meteorologii, conform accweather, anunță un cer predominant senin. Dar asta nu-i va putea ține în casă pe turiștii de pe litoral, căci precipitațiile sunt de un procent foarte mic, de 5%.

Prognoza meteo pe ore, Constanța.

Vânturile vin din direcția de este, nord-est cu 13 kilometri pe oră, iar rafalele cu 20 de kilometri pe oră. Totodătă, aceștia vor avea parte și de un indice de ultraviolete înalt, în valoare de 6. A doua parte a zilei anunță 20 de grade Celsiu, care se vor simți doar cu un grad mai puțin.

Temperaturile din a doua parte a zilei de marți, 4 septembrie.

Procentul de precipitații se mărește pe seară, aducând 13% șanse. Vânturile vin din direcția suv-vest, cu 9 kilometri pe oră, iar rafelel cu 17 kilometri pe oră.

Vrema în Iași

Prognoza meteo în Iași nu arată venirea toamnei.

Meteorologii anunță la Iași ca maximă a zilei 30 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Șansele de precipitații sunt foarte mici, de un procent de 3%.

Prognoza meteo pe ore, marți, 4 septembrie.

Cerul va fi parțial însorit, iar vânturile vor veni di ndirecția de este, cu 9 kilometri pe oră, în timp ce rafalele cu 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, care nu-i poate ține în casă pe ieșeni.

Temperaturile pentru a doua parte a zilei de marți, 4 septembrie.

Acesta are o valoare de 5. Soarele va apărea pe cer la ora 06:32 și va apune în jurul orei 20, iar luna își va face apariția dupa ora 24 și va apune la ora 15:51.

Citește și: Schimbări importante pentru șoferi de la 1 septembrie!

Citește și: Horoscop săptămânal 3-9 septembrie! Câteva zodii își vor găsi nașul, săptămâna aceasta!

Citește și: Cum s-a ”răzbunat” Liviu Dragnea, după ce iubita lui a fost fotografiată alături de alt social-democrat! Imagini noi!

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 4 septembrie.

Clujenii vor avea parte de 26 de grade Celsius ca maximă a zilei, ce se vor simți ca 27. Meteorologii anunță câteva averse de ploi și furtuni, precipitațiile având un procent înalt, de 60%.

Prognoza meteo pe ore pentru ziua de marți, 4 septembrie.

Vânturile vin din direcția de sud, cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu 11 kilometri. Îndicele de ultraviolete este deloc îngrijorător, fiind unul moderat în valoare de 3.

A doua parte a zilei de marți aduce și câteva averse, în zone restrânse.

Procentul de furnuti este de 40%. Minima serii va atinge în termometre 15 grade Celsiu. Prevestirile meteorologilor anunță furtuni și pe sară, dar în unele zone. Vânturile vin din direcția de vest, sud-vest, cu 6 kilometri pe oră, iar puterea rafalelor se micsorează, pe seară fiind cu 9 kilometri pe oră. Soarele răsare în jurul orei 7 și apune la ora 20, iar luna își va face apariția pe cer după ora 24 și apune la 16:06.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 4 septembrie.

La Brașov se anunță o vreme cu nori și soare. Maxima zilei va atinge 25 de grade Celsius, ce se vor simți ca 27. Procentul de precipitații este de 25%, iar vânturile suflă cu o putere de 7 kilometri pe oră, din sud-est.

Prognoza meteo pe ore, în prima parte a zilei.

Indicele de ultraviolete are o valoare moderată, de 4, fiind una neîngrijorătoare. Soarele răsare în jurul orei 7 și apune aproximativ la ora 20. Minima serii aduce în termometre 13 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mic.

Prognoza meteo pe ore, pentru ziua de marți, în a doua parte a zilei.

Precipitațiile sunt de un procent de 25% și de aceea meteorologii anunță un cer parțial spre predominant noros. Vânturile vin din direcția de sud, sud-vest cu 4 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Luna răsare șa ora oo:25 și apune la 15:54.