Prognoza meteo 15 iunie! Vremea va fi caniculară, dar instabilă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/06/2018, 20:46
Prognoza meteo 15 iunie! Vremea va fi caniculară, dar instabilă!
Prognoza meteo 6 iulie

Vremea va fi în continuare instabilă în jumătatea de vest a țării, unde vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, ploile vor avea caracter torențial și vor fi condiții de grindină.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe arii restrânse, cu precădere în Muntenia. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 33 de grade, iar cele minime, în general, între 11 și 21 de grade.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 15 iunie. În București vor fi 31 de grade Celsius

În bucurești, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporare, iar probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Închide ×