Meteorologii au emis un cod galben de furtună! Vezi unde va cădea și grindină!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
14/06/2018, 16:01
Meteorologii au emis un cod galben de furtună! Vezi unde va cădea și grindină!

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, vânt, descărcări electrice și grindină! Intervalul în care va fi activă avertizarea cod galben este 14 iunie, ora 14 – 14 iunie, ora 21!  În intervalul menționat vor fi averse în Oltenia, sudul Banatului, Transilvania, local în Moldova, precum și în zonele de munte, iar cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

Îndeosebi în centrul și în nord-estul țării aversele vor avea și caracter torențial, vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări de vânt cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cod galben de furtună. Precipitațiile vor ajunge la 40 de l/mp

Meteorologii au mai emis o avertizare meteo valabilă în intervalul : 14 iunie, ora 21 – 16 iunie, ora 21. În noaptea de joi spre vineri (14/15 iunie) va continua să plouă în sudul Banatului și în Oltenia, unde se vor acumula cantități de apă de peste 20 l/mp. Vineri (15 iunie) și sâmbătă (16 iunie) vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în restul teritoriului. Vor fi averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40 l/mp.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×