Profeția cumplită a Mariei Ghiorghiu anunțată azi la ora 6:10. ”Vine un cutremur de mare durată. Așa de tare se clătina pământul!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/03/2019, 15:48
Profeția cumplită a Mariei Ghiorghiu anunțată azi la ora 6:10.  ”Vine un cutremur de mare durată. Așa de tare se clătina pământul!” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu, nouă profeție care va face ravagii!

Maria Ghiorghiu aduce o nouă profeție pentru români! Cunoscuta femeie care a prevăzut unul din cele mai mari evenimente din țara noastră din secolul acesta, Colectiv. Maria Ghiorghiu a demonstrat că are dreptate și că visele sale sunt adevărate.În cursul zilei de ieri, 3 martie, Maria a venit cu o profeție importantă pentru credincioși. „Nu oricine se mântuiește, spunând Doamne, Doamne! Şi aud glas care adaugă: Basarabia Mică!” Când a spus BASARABIA Mică, văd și o Știre ca pe un ziar de prima pagină, dar și un link scris cu alb în intuneric:”BASARABIA MICĂ ……” Iar după aceste cuvinte, urmau puncte, puncte”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Maria Ghiorghiu, previziune despre un nou cutremur!

Maria Ghiorghiu a făcut noi previziuni despre un cutremur care va urma să pună stăpânire peste țară. Acesta i-a apărut în vis ca fiind unul cu o durată destul de mare. „În aceasta dimineata mă trezește o lumină albă și strălucitoare, și astfel, văd cu ochii închiși stând, văd o întindere de Pămant spre Rasarit care începe a se clătina amețitor. Începuse un Cutremur de Pămant, un Cutremur cu o undă lungă de manifestare.

Părea ca Pămantul stă pe apă, atât de tare se clatină. Așa precum se mișcă valurile apei, așa se clatină Pămantul; deci, amețitor. Prieteni dragi, știm cu toții că astăzi se împlinesc 42 de ani de la marele Cutremur din 4 Martie 1977, de 7,2 grade pe Richter”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său, în cursul zilei de azi, luni.

Maria Ghiorghiu, previziune cutremur!
Maria Ghiorghiu, previziune cutremur!

Maria Ghiorghiu, amintiri de la cutremurul din 1977

Îmi amintesc că eram o adolescentă ,un copil de la țară cu frica lui Dumnezeu,și urmăream filmul „Dulce si Amar” la o vecina ,care stătea cu două case mai departe de mine. Eu nu aveam televizor.Când a început Cutremurul auzeam un vuiet înfiorator,iar vecina și-a luat televizorul mic,tip Sport în brațe și uitase de fetița de doar câteva luni care dormea în camera alăturată. Am intrat eu din nou în casă,și i-am scos fetița din casă,am luat-o în brațe așa dormind în scutece. I-am dat-o în brațe și am luat-o la fuga spre casa mea. Simțeam că-mi fuge Pămantul de sub picioare;parcă eram pe o banda de alergat și mi se părea că mă tot dă înapoi,în loc ca să ajung acasă. Și când totuși am ajuns acasa,Cutremurul se oprise,iar păsările și celelalte animale, rupsese ușile grajdului și a cotețului,atât de speriate erau. Prieteni dragi, asta nu înseamna că este obligatoriu ca să se repete acest Cutremur devastator din 1977.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×