Profesoara care s-a iubit cu elevul ei și-a aflat sentința! Nici elevul nu a scăpat!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
03/07/2018, 17:52
Profesoara care s-a iubit cu elevul ei și-a aflat sentința! Nici elevul nu a scăpat! GALERIE FOTO
Profesoara care s-a iubit cu elevul ei si-a aflat sentinta

Profesoara din Focșani care s-a iubit cu unul dintre elevii săi și-a aflat pedeapsa! Sentința Consiliului de Administrație a Liceului de Artă a hotărât ca fosta directoare să nu mai poată fi diriginte timp de patru ani și nu va mai putea deține funcții de conducere! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Diana Tăicuţu, în vârstă de 36 de ani și fostă directoare la Liceul de Artă “Gheorghe Tăttărescu” din Focşani a ținut prima pagină a ziarelor, după ce a fost filmată în cele mai intime momente trăite alături de elevul său. Fotografiile cu cei doi au făcut înconjurul Internetului!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Ioana, profesoara din Bucureşti ajunsă vedetă în filme pentru adulţi! Cum arată tânăra! 

Profesoara care s-a iubit cu elevul ei nu va mai preda la liceu

În urma scandalului, Diana Tăicuţu şi-a dat demisia din funcţia de director, iar Inspectoratul Şcolar Vrancea a constituit o comisie de cercetare. Diana Tăicuţu rămâne doar simplu profesor în şcoală și nu va mai putea preda la clasele de liceu, ci doar la gimnaziu. Şi elevul amorezat de profesoara de 36 de ani a fost pedepsit: el a luat nota 8 la purtare. 

Închide ×