În afară de Liviu, nu a apărut niciodată vreun membru al familiei Israelei! Fotografii cu nepoata milionarei

Raluca Ogaru   
în Reality show
10/03/2018, 19:05
În afară de Liviu, nu a apărut niciodată vreun membru al familiei Israelei! Fotografii cu nepoata milionarei GALERIE FOTO

Cum arată YUVAL, nepoata ISRAELEI!

Nu i-a cunoscut nimeni niciodată pe membrii familiei Israelei. Aceştia au fost feriţi de presă, mai ales că nu au fost în România, locul unde femeia a decis să trăiască şi să îşi vadă de afaceri. Cu toate acestea, am reuşit să găsim o serie de imagini cu nepoata milionarei.

Aceasta are în jur de 20 de ani şi este înrolată în armata israeliană, punându-şi zilnic viaţa în pericol pentru a-şi apăra patria. Milionara era foarte mândră de ea şi obişnuia să primească poze de la tânără, periodic. ”Iubita mea nepoată Yuval, în prima zi din armata de apărare a Israelului!  Patriotism înseamnă să-ţi iubeşti ţara şi poporul tău cel puţin aşa cum îţi iubeşti familia şi să fii în stare să faci pentru ţara ta şi poporul tău tot ce ai face pentru familia ta, inclusiv cu preţul vieţii, pentru a apăra! Acesta este educaţia pe care am dat-o copiilor mei prin exemplul meu care continuă la nepoatele mele. Sper ca românii să înţeleagă că în momentul în care vor gândi aşa: România va deveni o perlă, căci are tot ce-i trebuie ca ţară, îi trebuie un popor pe măsură!”, scria mândră Israela în dreptul unei imagini cu nepoata sa.

Copiii Israelei sunt aşteptaţi să sosească în România cât mai curând, pentru  a decide ultimele detalii despre înmormântarea care ar trebui să aibă loc cât mai curând, dat fiind faptul că trupul femeii prezintă deja urmele unei morţi de acum aproximativ o săptămână. Din păcate, nepoata sa iubită s-ar putea să nu ajungă la înmormântare, din cauza faptului că regulile în armata israeliană sunt foarte stricte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×