Copiii au decis! Unde va fi înmormântată Israela

Raluca Ogaru   
în Reality show
10/03/2018, 18:29
Copiii au decis! Unde va fi înmormântată Israela GALERIE FOTO

Pentru că nu o mai văzuse timp de câteva zile, avocata Israelei a cerut ajutorul autorităţilor pentru a intre în locuinţă, bănuind ce avea să urmeze. Israela era întinsă pe jos, iar corpul ei prezenta deja urmele unei morţi care ar fi survenit cu câteva zile înainte.

Pentru că are dublă cetăţenie, copiii Israelei au hotărât unde va fi înmormântată mama lor. Aceştia sunt aşteptaţi în ţară, pentru a se ocupa de funeralii.

„Da sigur că da ( n.r. am luat legătura cu copiii) şi suntem în proces premergător de a merge la Federaţia Evreiască şi toate celelalte probleme care urmează. Va fi plecată din ţară. Nu putem numi că o vom repatria, Israela are dublă cetăţenie va ajunge acasă la copiii săi, în sânul familiei. Nu putea fi vorba de depresie, pentru un om atât de dinamic, nu putea fi atinsă de depresie. Ea încerca să îi ajute pe oameni şi îşi lua şi din bugetul ei. Nu există altceva, este vorba despre moarte naturală… exact ( n.r. accident cerebral vascular). Nu a fost vorba de intrare prin efracţie sau altceva. ” a declarat Rodica Bucur, avocata Israelei. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×