Categorie: Autor:

Prima reacție a lui Florin Salam, după ce a fost bătut în Italia: ”Nu mai cânt niciodată!”

Florin Salam a avut prima reacție oficială, după ce a fost bătut, la o nuntă în Italia. Artistul se afla în mijlocul petrecăreților și nimic nu părea să prevestească scandalul care a urmat. Oamenii se simțeau bine, dădeau dedicații, iar la un moment dat un bărbat din mulțime i-a dat un pumn puternic manelistului. Imediat, mai mulți oameni au sărit în apărarea lui, iscându-se o ambuscadă, în plină petrecere.

Cei mai mulți dintre fanii lui Florin Salam au reacționat dur pe Facebook. Aceștia au postat mesaje jignitoare la adresa celui care a îndrăznit să le rănească idolul. Unii chiar i-au dorit și moartea celui care l-a lovit pe Florin Salam. Imaginile au făcut înconjurul internetului și i-au înfuriat pe toți cei care asculră muzica unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Florin Salam spune că nu vrea să mai cânte, de azi înainte

Cum a reacționat Florin Salam, după ce a fost lovit la o nunță în Italia

Se pare că manelistul nu va uita ușor nunta la care a cântat în noaptea de 27 spre 28 ovtombrie 2018. În timp ce în România se înregistra unul dintre cele mai puternice seisme din ultima vreme, Florin Salam a simțit și el cutremurul, însă după ce a fost lovit bine de unul dintre invitații de la marea petrecere.

”Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi, nu mai cânt”a reacționat Florin Salam, potrivit  Libertatea. 

Florin Salam, răpit în Italia

În același timp, se pare că bătaia nu a fost cel mai rău lucru care i s-a întâmplat lui Florin Salam în Italia. După ce a încasat-o, manelistul a fost răpit și sechestrat timp de 10 ore într-o cameră de hotel din Milano. Cel care a făcut anunțul a fost un interlop din România, cunoscut drept Mircea Nebunu.

 ”Mi-au spus nişte băieţi că era maşina trasă în faţă şi l-au suit şi noi nu mai ştim nimic de el”, a spus acesta într-o filmare care s-a viralizat pe internet.

Taguri: Florin Salam