Prima întâlnire oficială dintre Donald Trump și Vladimir Putin! Unde va avea loc întâlnirea istorică!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/06/2018, 13:22
Prima întâlnire oficială dintre Donald Trump și Vladimir Putin! Unde va avea loc întâlnirea istorică!
Prima întâlnire oficiala Donald Trump-Vladimir Putin. Cei doi s-au intalnit la Summitul G-20.

Se prefigurează prima întâlnire dintre Donald Trump și Vladimir Putin! Cei doi șefi de state au stabilit locul și data viitoarei întâlniri. Spre surprinderea tuturor, aceasta nu va avea loc nici pe teritoriul Statelor Unite, nici al Rusiei, ci pe un teren neutru.

Anunțul potrivit căruia cei doi președinți urmează să se întâlnească curând pentru a discuta chestiuni politice de interes comun a fost făcut de către consilierul președintelui rus, Yuri Ușakov. John Bolton, consilierul de probleme de securitate națională SUA a anunțat că în urma întrevederii cu Vladmir Putin au fost decise principalele subiecte de discuție dintre cei doi omologi. Controlul armelor nucleare reprezintă cel mai important aspect pe care cei doi șefi de stat îl vor discuta.

Prima întâlnire Donald Trump-Vladimir Putin va avea loc pe teren neutru

”Trebuie să spun, cu regret, că relaţiile ruso-americane nu sunt unele dintre cele mai bune şi am spus acest lucru în repetate rânduri în public şi vă spun şi acum: cred că acest lucru este un rezultat al tensiunilor politice din SUA”, i-a transmis Putin lui Bolton. Președintele rus a adăugat că vizita lui Bolton la Mosova a reprezentat un pas pentru îmbunătățirea legăturii și a colaborării ruso-americane. ”Vizita dumneavoastră la Moscova ne-a oferit speranţa că putem face primii paşi pentru a îmbunătăţi relaţiile dintre guvernele noastre”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×