Premieră la Oscar 2019: Kevin Hart nu va mai fi gazda ceremoniei

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 10:33
Premieră la Oscar 2019: Kevin Hart nu va mai fi gazda ceremoniei
Premieră la Oscar 2019 ! Kevin Hart nu va mai fi gazda ceremoniei

Pentru prima dată în 30 de ani, gala Oscar 2019 va avea loc fără un prezentator oficial, Kevin Hart nemaifiind gazda ceremoniei. Acesta și-a confirmat absența, miercuri, în emisiunea ”Good Morning America”. În plus, Kevin a menționat că dorește să mai discute, din acest an, despre acest subiect. Actorul american de comedie a fost invitat în show-ul matinal, acolo unde a vorbit despre controversata temă legată de prezentarea celei de-a 91-a ceremonii de decernare a premiilor Academiei Americane de Film.

”Vreau ca toată lumea să ştie că am terminat cu asta”, i-a spus Hart lui Michael Strahan, unul dintre prezentatorii emisiunii. “Este o decizie pe care am luat-o personal şi nu vreau să mai discut despre ea”, a adăugat Kevin Hart. Hotărârea sa a fost cu atât mai dificilă cu cât actorul se află în turneu de promovare a filmului ”The Upside”, cea mai recentă peliculă, în care joacă împreună cu Bryan Cranston.

Kevin Hart nu va mai fi gazda ceremoniei de premiere la Oscar 2019

De menționat este că Hart a fost anunțat pe 4 decembrie drept gazdă a ceremoniei Oscarurilor din 2019, numirea sa fiind urmată imediat de un val de critici din cauza unor comentarii făcute de acesta pe Twitter cu mulți ani în urmă la adresa persoanelor LGBT. După două zile, Kevin a decis să renunțe să fie gazda galei din februarie.  ″Am ales să renunţ să fiu gazda Oscarurilor de anul acesta… deoarece nu doresc să creez o diversiune într-o noapte care ar trebui celebrată de atât mulţi artişti extrem de talentaţi.

Premieră la Oscar 2019: Kevin Hart nu va mai fi gazda ceremoniei
Actorul american, în timp ce prezenta gala Oscar

Îmi cer scuze sincer faţă de toată comunitatea LGBT pentru remarcile mele insensibile din trecut”, a explicat actorul american pe Twitter. De asemenea, Kevin a adăugat: ” Sunt un om bun, iubesc să iubesc, dacă nu vedeţi asta, atunci… problema este la voi. Nu ar trebui să dovedesc cine sunt. Dacă cineva vrea să îl vadă pe Kevin Hart drept un mare monstru care nu ar iubi pe altcineva din cauza alegerii sale în viaţă, atunci n-are decât.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×