Povestea impresionantă a prezentatoarei de la Pro TV, care şi-a cunoscut soţul la o crimă! Cine este Andreea Marinescu

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
04/02/2019, 16:06
Povestea impresionantă a prezentatoarei de la Pro TV, care şi-a cunoscut soţul la o crimă! Cine este Andreea Marinescu GALERIE FOTO
Povestea impresionantă a prezentatoarei de la Pro TV, care şi-a cunoscut soţul la o crimă! Cine este Andreea Marinescu

Andreea Marinescu, prezentatoarea de la Pro TV care şi-a cunoscut soţul la o crimă. Pe Andreea Marinescu o vedem în fiecare zi la Știrile PRO TV. Ce nu știe multă lume este faptul că vedeta de la pupitrul știrilor are o familie fericită, iar pe soțul ei l-a cunoscut la … o crimă. Într-un interviu pentru VIVA, Andreea Marinescu a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Ne știm de aproape 20 de ani, când ne-am întâlnit, întâmplător, la o discuție despre o crimă. Eu eram reporterul curios, el ofițerul care nu era tocmai încântat că din nou presa cere detalii. Dar nu a fost să fie atunci, ci abia după nouă ani, când amândoi tocmai puseserăm punct unor capitole din viața noastră. Ne-am întâlnit tot la Poliție, dar de data aceasta era o festivitate, se împlineau 10 ani de când își începuse activitatea serviciul unde era și el ofițer, iar mie mi se stricase ceva la telefon. El a știut să-l repare și îmi amintesc că am remarcat că îi venea impecabil costumul.”, a povestit Andreea Marinescu despre modul în care s-a cunoscut cu soțul, poliţistul criminalist Adi Tiulescu.

Andreea Marinescu are o poveste impresionantă! Prezentaoarea Pro TV a făcut nunta după ce a fost cerută în căsătorie a treia oară

Andreea Marinescu și-a cunoscut soțul în urmă cu 20 de ani, dar nunta a avut loc abia anul trecut. „Am fost cerută în căsătorie prima oară de Crăciun. Am zis ‘Da!’. De față erau și părinții lui. După ceva vreme, m-a mai cerut o dată, eram la Sfântu Gheorghe, de ziua mea de nume, la o petrecere-surpriză. Am avut de rezolvat un puzzle cu această întrebare. Iar am zis ‘Da!’, dar nu făceam nunta. A treia oară a fost cu noroc și uite am făcut și nunta, și un al doilea copil.”, a povestit vedeta Pro TV.

Andreea Marinescu și-a cunoscut soțul în urmă cu 20 de ani

Andreea Marinescu este de șase ani la pupitru Știrilor Pro Tv dimineața, alături de colegul Mihai Dedu. Știrista blondă are și o familie frumoasă cu doi copii. “Am doi băieţi, Vladimir, care are 9 ani, şi Armin, de un an şi jumătate. Sunt doi băieţi foarte cuminţi, care de mici au dormit şi au mâncat bine. Bunicile au fost și ele dornice să stea cu ei, au fost foarte înţelegătoare”, a povestit vedeta de la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×