Percheziții la Clinica Sanador, într-un dosar de înșelăciune! S-ar fi decontat analize fictive

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 12:28
Percheziții la Clinica Sanador, într-un dosar de înșelăciune! S-ar fi decontat analize fictive GALERIE FOTO
Percheziții la Clinica Sanador, într-un dosar de înșelăciune

Miercuri, 27 februarie, procurorii au efectuat percheziții la Clinica Sanador din Capitală. Investigațiile sunt derulate într-un dosar penal care vizează infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Mai precis, anchetatorii au suspiciunea că la Clinica Sanador s-ar fi decontat analize fictive.

Perchezițiile au fost demarate miercuri, la ora 10:30, la Clinica Sanador din București. Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară. Acestea au avut loc la sediile administrative ale clinicii private Sanador. Ar fi vorba despre decontări fictive la casa de asigurări de sănătate. Se vorbește despre încasări duble pentru diferite intervenții în cadrul clinicii, după ce unii dintre pacienți s-au plâns că au fost nevoiți să plătească pentru procedurile medicale, deși acestea au fost decontate de casa de asigurări.

Percheziții la Clinica Sanador, într-un dosar de înșelăciune

Procurorii au ridicat mai multe documente în urma perchezițiilor de la Clinica Sanador, iar acestea pot servi drept probe în dosarul de înșelpciune. Surse judiciare au declarat că procurorii verifică modul de decontare de la pacienți sau de la casa de asigurări pentru diferite servicii medicale pentru boli cardiovasculare.

Procurorii au suspiciunea că s-ar fi decontat analize fictive
Procurorii au suspiciunea că s-ar fi decontat analize fictive

Anchetatorii au indicii că s-au încasat bani pentru același serviciu medical și de la pacienți și de la casa de asigurări. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×