Patriarhul Daniel, salariu uriaș de la 1 ianuarie!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/01/2019, 16:38
Patriarhul Daniel, salariu uriaș de la 1 ianuarie!
Schimbarea se datorează creșterii salariului minim pe economie

Preafericitul încasează, de la 1 ianuarie, suma de 23,920 lei pe lună. Schimbarea se datorează creșterii salariului minim pe economie. Modificările au fost stabilite de parlamentari, membrii Guvernului, președintele țării, dar și aleșii locali, care au vrut o majorare a salariilor cu aproape 10%, de la 1 ianuarie 2019. Astfel, demnitarii români, fie că au fst numiți în funcții, fie că au fost aleși de electorat, vor avea salarii brute mai mari de la acea data.

Condiția stă în faptul că indemnizațiile lor trebuie să se raporteze la salariul minim pe economie, salariu care, de la începutul acestui an, crește de la 1.900 de lei la 2.080 lei. De altfel, Preafericitul a vorbit despre bogăție chiar în prima duminică din postul Crăciunului, în paralel cu puterea lui Dumnezeu.

Preafericitul încasează un salariu uriaș de la 1 ianuarie. Patriahul Daniel are un salariu lunar de 23, 920 lei pe lună

Acesta, în Paraclisul Sfântul Grigorie Luminătorul din reședința patriarhală, a precizat că în Scriptură ”bogăția și sărăcia nu sunt un scop în sine, ci ele pot fi prilej de apropiere sau de îndepărtare de Dumnezeu și de semeni”. Mai mult, acesta a completat cu faptul că natura omului descris mai sus nu miluiește pe cei săraci, nici nu îi mulțumește lui Dumnezeu, ci se gândește doar la îmbogățire.

Patriarhul Daniel, salariu uriaș de la 1 ianuarie!
Preafericitul încasează, de la 1 ianuarie, suma dde 23,920 lei pe lună

”El nici nu mulţumeşte lui Dumnezeu, nici nu miluieşte pe săraci, ci se gândeşte doar la sine, se asigură material, dar se însingurează spiritual. Sufletul bogatului nemulţumitor sau nerecunoscător şi nemilostiv a devenit întru totul trupesc, el nu mai este suflet duhovnicesc. Singura preocupare a sufletului este aceea de a se supune trupului lacom de a mânca, de a bea şi de a se veseli, în totală uitare de Dumnezeu şi de semeni”, a spus Patriarhul Daniel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×