Panglică tăiată pentru o…scară de incendiu! Ce a făcut după aceea edilul!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/06/2018, 09:24
Panglică tăiată pentru o…scară de incendiu! Ce a făcut după aceea edilul! GALERIE FOTO
Panglica taiata pentru o scara de incendiu

Pentru ce se mai taie panglica prin țară? Ultimul astfel de eveniment i-a lăsat cu gura căscată pe locuitorii municipiului Tecuci! Astfel, edilul a inaugurat…o scară de incendiu! Construcția a fost realizată la o grădiniță din oraș, iar cei aflați în conducerea localității au fost întâmpinați cu colac și sare! Mai mult, Primarul Cătălin Hurdubae a ținut și o cuvântare în fața copiilor de grădiniță, scrie libertatea.ro. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Festivitatea” a avut loc pe 12 iunie a.c. la Grădiniţa Prichindel din localitate, iar „oficialităţile”, aşa cum le numeşte directoarea instituţiei, într-o postare pe Facebook, au fost întâmpinate cu un colac generos şi sare, respectându-se, astfel, protocolul de primire a unor înalţi oaspeţi străini, notează publicaţia Telegraf-expres.

Panglica tăiată pentru o scara de incendiu, urmată de o cuvântare în fața copiilor de grădiniță

Primarul Tecuciului, Cătălin Hurdubae (PSD), a participat şi la o şedinţă foto cu momentul în care a tăiat panglica la o uşă laterală a clădirii. Din imagini nu reiese însă clar ce legătură are uşa cu scara exterioară de incendiu şi, mai ales, unde se află obiectivul inaugurat. „Este impropriu spus o scară de incendiu, este aproape un corp de clădire acolo care adăposteşte scara de incendiu. Scara este din beton, este acoperită, şi face legătura între etajul superior şi parterul clădirii. Avizul de funcţionare îi obligă să aibă o astfel de scară. Ea trebuia să arate cumva şi arată altcumva. Asta e. […] Suntem implicaţi în sistemul de învăţământ şi asta contează. […] Investiţia a fost pornită acum aproape un an de zile iar valoarea este în jur de 60 de mii de lei. Este în exclusivitate un sprijin din partea primăriei Tecuci”, a precizat Cătălin Hurdubae.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×