De ce a fost concediată fiica „desfrânată” a unui cunoscut primar din județul Argeș

Maria Cristina   
in Stiri mondene
13/06/2018, 18:32
De ce a fost concediată fiica „desfrânată” a unui cunoscut primar din județul Argeș GALERIE FOTO

De ce a fost concediată fiica „desfrânată” a unui cunoscut primar din județul Argeș – Roxana Voicu este fiica primarului PSD din Micesti, județul Arges. Aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism și s-a gândit că ar fi ideal să lucreze în domeniu. Așa că, Roxana și-a luat bocceluța și s-a dus la cabinetul parlamentarului Cătălin Rădulescu.

„Această fată a venit la un interviu, mi-a arătat că are diplomă de masterat în presă, în media și mi-a demonstrat că știe”, a declarat Radulescu. Social-democratul Cătălin Rădulescu și-a concediat consiliera-sexy, după ce imagini interzis de sexy cu aceasta au circulat prin social media.

De ce a fost concediată fiica „desfrânată” a unui cunoscut primar din județul Argeș?

Ştirea MOMENTULUI

Scandal din cauza lui Putin! Președintele rus a ieșit la dans cu șefa diplomației austriece

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.