Olguța Vasilescu, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Se laudă cu realizările altora”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 19:14
Olguța Vasilescu, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Se laudă cu realizările altora”
Lia Olguța Vasilescu, atac la adresa lui Klaus Iohannis pe tema pensiilor *foto: hepta.ro

Lia Olguța Vasilescu a început o nouă tiradă la adresa președintelui Klaus Iohannis. Fostul ministru al muncii îi reproșează liderului de la Cotroceni că se folosește de ceea ce a făcut ea în mandatul său pentru a-și face campanie electorală, asta după ce în timpul mandatului său, Iohannis „nu a făcut nimic notabil”.

Olguța Vasilescu, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis

Lia Olguța Vasilescu a explodat pe facebook, în momentul în care a văzut un pliant electoral al lui Klaus Iohannis în care scria că acesta a fost a promovat și promulgat legile care sunt în beneficiul românilor, precum Legea Salarizării, Legea Pensiilor sau Legea de majorare a alocațiilor pentru copii.

„Când tot mandatul ești doar în vacanță și te trezești în campanie că nu ai făcut nimic notabil, cu ce să te lauzi? Cu realizările altora… Auzi la el ce tupeu! A „promovat” legile salarizării și pensiilor… Nu ai făcut decât să le critici și să sperii lumea că nu sunt bani să se aplice și acum bagi capul în poză să zici că ai fost și tu pe acolo? Ce rușine!”, a spus fostul ministru al Muncii.

Olguța Vasilescu, mesaj pentru Klaus Iohannis după ce acesta s-a lăudat cu mărirea pensiilor și a salariilor *foto: captură facebook

Lia Olguța Vasilescu a luat-o la rost pe ministrul desemnat la Muncă, Violeta Alexandru

Chiar dacă a fost demisă de la ministerul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a stat aproape de Marius Budăi, urmașul său, în implimentarea noilor pensii și măririi salariului minim pe economie. Astfel, Violeta Alexandru, cea care a fost propusă la Muncă în guvernul desemnat al lui Ludovic Orban, a avut viață grea cu Olguța Vasilescu la ședința comisiei parlamentare de miercuri. „Toți consilierii care au venit cu mine la minister, au plecat cu mine și toți consilierii care au venit cu Budăi vor pleca cu Budăi, asta să nu stați să îi căutați pe acolo”, i-ar fi transmis Vasilescu liberalei care i-ar putea locul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×