Oana Roman, schimbare de look! Cum a apărut la ultimul eveniment! Toți au rămas mască!

Oana Roman și-a făcut o schimbare de look care a făcut-o să fie aproape de nerecunoscut. La ultimul eveniment la care a participat, invitații au rămas fără cuvinte când au văzut-o cât de bine arată. În urmă cu două săptămâni, Oana Roman și-a pus extensii și s-a vopsit brunetă. Abia acum, însă, și-a pus noul look în evidență.
Oana Roman este transfigurată, iar pentru cei care au o problemă cu acest termen, vă spunem că Dicționarul Explicativ al Limbii Române arată că ”transfigurat” înseamnă schimbarea totală a fizionomiei unei persoane, așa că nu are niciun  sens periorativ. Cu un machiaj de excepție ca cel din aceste imagini, Oana pare cu totul altă persoană, într-adevăr.

Oamenii apropae că nu au mai recunoscut-o pe Oana Roman cu noul look

Oana Roman i-a lăsat pe toți fără cuvinte cu noua ei schimbare de look

La evenimentul care a avut loc miercuri seara, Oana Roman a apărut într-o rochie verde închis, care îi punea în evidență culoarea părului și a tenului. În plus, ținuta o făcea mult mai suplă, așa că mulți au avut chiar dificultăți în a o recunoaște. Cu toate acestea, Oana susține că pentru ea, criticile nu mai înseamnă nimic și că nu ține cont de părerea răutăcioșilor.

”Am văzut pe Facebook o mare agitaţie şi polemică legate de afirmaţiile Mihaelei Rădulescu la «Românii au talent»! Momentul l-am văzut şi eu! Nu-mi dau cu părerea, nu mă pricep şi nu fac eu mai multă polemică decât e deja. Am o singură nedumerire. Toata lumea o înfierează, pentru că a spus unei fete că e grasă! O fată care făcea gimnastică! Eu nu fac gimnastică, nu sunt fotomodel şi n-am pretins niciodată a fi vreun model sau ceva de genul ăsta! Şi totuşi, persoane publice foarte cunoscute, de ani de zile, aproape zilnic în emisiuni de mare audienţă, în ziare, la radio, pe bloguri, vorbesc despre mine în termenii cei mai urâţi posibili! Mă fac grasă, tanc, purcică, obeză, etc etc, mă jignesc în cele mai degradante şi urâte moduri şi nimeni nu se scandalizează, nimeni nu îi înfierează, nimeni nu discută şi nu pare a fi deranjat. Sunt prezentată ca o anomalie, ca un monstru, deşi sunt om şi de curând mama!“,spunea Oana Roman, acum ceva timp.