O tânără de 25 de ani a născut septupleți pe cale naturală! Uluitor ce spune tatăl după naștere

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 18:09
O tânără de 25 de ani a născut septupleți pe cale naturală! Uluitor ce spune tatăl după naștere GALERIE FOTO
O tânără de 25 de ani a născut septupleți pe cale naturală! Uluitor ce spune tatăl după naștere

O tânără de 25 de ani a născut septupleți. Ea a adus pe lume șapte copii pe cale naturală. Uimitoarea naștere s-a produs în provincia Diyali din Irakul de Est. Medicii sunt pur și simplu uluiți pentru că toți cei șapte bebeluși sunt absolut normali și într-o stare excelentă. Mai mult nașterea a avut loc pe cale naturală.

Cea care a uimit lumea este o femeie de 25 de ani din Irak, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Ea a adus pe lume șapte copii dintr-o singură naștere. Femeia a născut nu mai puțin de șase fetițe și un băiețel. Nașterea a avut loc fără incidente sau complicații, iar medicii sunt de-a dreptul uluiți. Este pentru prima oară în istoria Irakului, când o femeie din acestă țară are o sarcină de septupleți. Cu atât mai mare este bucuria, că toți bebelușii sunt sănătoși și absolut normali.

A născut septupleți pe cale naturală! Tatăl bebelușilor spune că nu mai vrea copii, acum îi ajunge

O tânără de 25 de ani a născut septupleți pe cale naturală! După o naștere extrem de grea, cei 7 bebeluşi şi mama lor, extrem de curajoasă, au fost trecut prin mai multe controale. Medicii au fost uimiți că mama a putut să ducă această sarcină la finala fără complicații. Tatăl copiiilor a uimit după naștere. „Nu ne mai gândim să mai facem copii. Este de ajuns. Acum avem zece guri de hrănit”, a declarat  Youssef Fadl, tatăl celor 7 bebeluși, care mai are alți 3 copii.

Cei șapte nou-născuți, sunt șase fete și un băiat. Cei de la spital au dat publicității câteva fotografii cu micuții într-un pat, aproape imediat după naștere. În aceste instantanee se vede că patru dintre copii stau într-un pat împreună. Este prima sarcină de acest gen din istoria Irakului, țară care la ultimul recensământ din 2016 avea o populație de aproape 38 de milioane de locuitori, de două ori mai mult ca România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×