O tânără de 25 de ani a născut septupleți pe cale naturală! Uluitor ce spune tatăl după naștere

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 18:09
O tânără de 25 de ani a născut septupleți pe cale naturală! Uluitor ce spune tatăl după naștere GALERIE FOTO
O tânără de 25 de ani a născut septupleți pe cale naturală! Uluitor ce spune tatăl după naștere

O tânără de 25 de ani a născut septupleți. Ea a adus pe lume șapte copii pe cale naturală. Uimitoarea naștere s-a produs în provincia Diyali din Irakul de Est. Medicii sunt pur și simplu uluiți pentru că toți cei șapte bebeluși sunt absolut normali și într-o stare excelentă. Mai mult nașterea a avut loc pe cale naturală.

Cea care a uimit lumea este o femeie de 25 de ani din Irak, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Ea a adus pe lume șapte copii dintr-o singură naștere. Femeia a născut nu mai puțin de șase fetițe și un băiețel. Nașterea a avut loc fără incidente sau complicații, iar medicii sunt de-a dreptul uluiți. Este pentru prima oară în istoria Irakului, când o femeie din acestă țară are o sarcină de septupleți. Cu atât mai mare este bucuria, că toți bebelușii sunt sănătoși și absolut normali.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A născut septupleți pe cale naturală! Tatăl bebelușilor spune că nu mai vrea copii, acum îi ajunge

O tânără de 25 de ani a născut septupleți pe cale naturală! După o naștere extrem de grea, cei 7 bebeluşi şi mama lor, extrem de curajoasă, au fost trecut prin mai multe controale. Medicii au fost uimiți că mama a putut să ducă această sarcină la finala fără complicații. Tatăl copiiilor a uimit după naștere. „Nu ne mai gândim să mai facem copii. Este de ajuns. Acum avem zece guri de hrănit”, a declarat  Youssef Fadl, tatăl celor 7 bebeluși, care mai are alți 3 copii.

Cei șapte nou-născuți, sunt șase fete și un băiat. Cei de la spital au dat publicității câteva fotografii cu micuții într-un pat, aproape imediat după naștere. În aceste instantanee se vede că patru dintre copii stau într-un pat împreună. Este prima sarcină de acest gen din istoria Irakului, țară care la ultimul recensământ din 2016 avea o populație de aproape 38 de milioane de locuitori, de două ori mai mult ca România.

Închide ×