O nouă apariție controversată a lui Carmen Iohannis la biserică, duminică! Cuplul prezidențial a atras toate privirile

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 13:33
O nouă apariție controversată a lui Carmen Iohannis la biserică, duminică! Cuplul prezidențial a atras toate privirile GALERIE FOTO
Carmen și Klaus Iohannis, la biserică, în Sibiu

Cuplul prezidențial se află duminică de duminică acasă, la Sibiu, la biserica unde aceștia obișnuiesc să meargă. Carmen ȘI Klaus Iohannis s-au aflat în cursul zilei de astăzi, la Sfânta Treime, la slujba de duminică. Șeful statului s-a aflat pe tot parcursul sfârșitului de săptămână în orașul natal. Ca de obicei, cei doi au coborât și mașină în Piața Mică, făcând doar câțiva pași până în Piața Mare, locul în care este situată intrarea principală în Biserica Româno-Catolică „Sfânta Treime”.

Carmen Iohannis, apariție discutată la biserică!

Carmen Iohannis pare să se conformeze unui stil vestimentar elegant și puțin sexy, prea sexy spun unii. Soția președintelui României nu renunță la ce îi place, așa că apare chiar și la biserică în fuste sau rochii ceva mai scurte. Gurile rele n-au încetat să o taxeze de câte ori a avut apariții nepotrivite. „Dacă priviți cu atenție, rochia trece și, în acelasi timp, nu trece de nivelul genunchiului. Este o iluzie optică pe care am reușit să o creez îmbinând două materiale diferite ca structură”, a declarat Alin Gălățescu.  De data aceasta, prima doamnă a purtat o bluză cu volane, crem, alături de o fustă neagră și niște pantofi eleganți.

„Trebuie evitate elemente considerate de gazdă ca ofensatorii: simboluri, culori, transparențe, vulgarități, expuneri excesive ale corpului, atitudini neconforme cu funcția celui invitat. Ceea ce este imens. Colaborarile ei cu Elie Laslean, Alexandru Ciucu sau alți designeri români sunt în marea lor majoritate foarte reușite. Doamna Iohannis reușește să-și impună cumva viziunea sa feminina și liberă de prejudecăți – vezi genunchii lăsați la vedere și bratele deseori dezvelite”, a mai precizat acesta.

Carmen Iohannis, nouă apariție discutată la biserică!
Carmen Iohannis, nouă apariție discutată la biserică!

Alin Gălățescu, despre stilul soțiilor de președinți

Criticul de modă Alin Gălățescu a descirs stilul pe care ar trebui să-l aibă primele doamne. „Ținutele erau sobre, elegante, discrete, conforme cu rolul și locul vizitei. Povestea cu sumele asociate acestor ținute nu are relevanță la o Primă Doamnă. Discreția și sobrietatea nu au legatura cu prețul, ci cu personajul rezultat. Care a fost unul foarte bun în ambele situații. După modelul cool, elegant, iconic J.F. Kennedy și apoi după cel matern al soției lui Ronald Reagan, ajungând la Carla Sarkozy, toate au reprezentat simboluri, completări ale imaginii președinților. Ceea ce se întâmplă acum, în premieră, și la noi.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×