O mamă și-a vândut fiica de la vârsta de 3 ani, pentru țigări și fier vechi

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
12/01/2019, 17:38
O mamă și-a vândut fiica de la vârsta de 3 ani, pentru țigări și fier vechi GALERIE FOTO
O mamă și-a vândut fiica de la vârsta de 3 ani, pentru țigări și fier vechi

Caz şocant în Statele Unite! O femeie a fost condamnată pe viață, pentru că şi-a traficat copila timp de 12 ani. Celeste Chambers a făcut cu fiica ei acest lucru încă de pe vremea când aceasta avea 3 ani. Mama a primit la schimb pentru acest lucru droguri, ţigări sau chiar fier vechi. Femeia a primit închisoare pe viață în instanța de judecată din Tallahassee, Florida.

Din 2003 până în 2016, copilul a fost supus la abuzuri. Atunci fata avea doar 3 ani și a fost oferită „bărbaților adulți pentru activități sexuale în schimbul drogurilor, cauzând în mod intenționat vătămări fizice sau psihice”, conform dosarelor instanțelor. Potrivit publicației Metro, Celeste Chambers, și-a abuzat fiica și le-a explicat că acțiunile sale au avut ca scop obținerea de foloase. Așa ea făcea bani de chirie sau primea diverse produse, droguri, ţigări sau chiar fier vechi.

Și-a vândut fiica de la vârsta de 3 ani! A primit țigări și fier vechi la schimb, timp de 12 ani

Cazul în cazul în care o mamă și-a traficat fiica de la vârsta de 3 ani, pentru 12 ani, a șocat America. Aceasta a recunoscut că a făcut asta pentru țigări și fier vechi, dar și pentru a plăti chiria. După un proces de o zi, un juriu a condamnat-o pe Celeste Chambers, în vârstă de 37 de ani, pentru șapte acuzații și va sta în spatele gratiilor toată viața, pentru fapta sa. Și tatăl copilului a pledat vinovat în proces și el primind o condamnare.

Și soțul celei care și-a exploatat fiica a fost arestat și condamnat

„Acest copil a trecut printr-un coșmar toată viața și a fost traficată. Este bine să vedem că oamenii înțeleg că traficul de persoane nu este ceea ce vedem în filme”., a spus procurorul adjunct al statului, Anna Norris. Procesul a durat doar o zi, timp în care juriul a luat decizia ca femeia ce și-a exploatat copila încă de la vârsta de 3 ani să stea în spatele gratiilor pentru toată viața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×