O mamă și-a vândut fiica de la vârsta de 3 ani, pentru țigări și fier vechi

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
12/01/2019, 17:38
O mamă și-a vândut fiica de la vârsta de 3 ani, pentru țigări și fier vechi GALERIE FOTO
O mamă și-a vândut fiica de la vârsta de 3 ani, pentru țigări și fier vechi

Caz şocant în Statele Unite! O femeie a fost condamnată pe viață, pentru că şi-a traficat copila timp de 12 ani. Celeste Chambers a făcut cu fiica ei acest lucru încă de pe vremea când aceasta avea 3 ani. Mama a primit la schimb pentru acest lucru droguri, ţigări sau chiar fier vechi. Femeia a primit închisoare pe viață în instanța de judecată din Tallahassee, Florida.

Din 2003 până în 2016, copilul a fost supus la abuzuri. Atunci fata avea doar 3 ani și a fost oferită „bărbaților adulți pentru activități sexuale în schimbul drogurilor, cauzând în mod intenționat vătămări fizice sau psihice”, conform dosarelor instanțelor. Potrivit publicației Metro, Celeste Chambers, și-a abuzat fiica și le-a explicat că acțiunile sale au avut ca scop obținerea de foloase. Așa ea făcea bani de chirie sau primea diverse produse, droguri, ţigări sau chiar fier vechi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Și-a vândut fiica de la vârsta de 3 ani! A primit țigări și fier vechi la schimb, timp de 12 ani

Cazul în cazul în care o mamă și-a traficat fiica de la vârsta de 3 ani, pentru 12 ani, a șocat America. Aceasta a recunoscut că a făcut asta pentru țigări și fier vechi, dar și pentru a plăti chiria. După un proces de o zi, un juriu a condamnat-o pe Celeste Chambers, în vârstă de 37 de ani, pentru șapte acuzații și va sta în spatele gratiilor toată viața, pentru fapta sa. Și tatăl copilului a pledat vinovat în proces și el primind o condamnare.

Și soțul celei care și-a exploatat fiica a fost arestat și condamnat

„Acest copil a trecut printr-un coșmar toată viața și a fost traficată. Este bine să vedem că oamenii înțeleg că traficul de persoane nu este ceea ce vedem în filme”., a spus procurorul adjunct al statului, Anna Norris. Procesul a durat doar o zi, timp în care juriul a luat decizia ca femeia ce și-a exploatat copila încă de la vârsta de 3 ani să stea în spatele gratiilor pentru toată viața.

Închide ×