O femeie hărțuită în tinerețe pentru că era urâtă s-a transformat prin 3 operații estetice într-o brunetă sexy! Galerie FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/11/2018, 13:41
O femeie hărțuită în tinerețe pentru că era urâtă s-a transformat prin 3 operații estetice într-o brunetă sexy! Galerie FOTO GALERIE FOTO
Celine înainte și după operațiile estetice

O femeie hărțuită în tinerețe pentru că era urâtă a ales să schimbe această situație. Aceasta s-a transformat prin doar 3 operații estetice, iar acum este o brunetă irezistibilă! Pe numele ei Celine Centino, din Zurich, Elveția, a decis să pună capăt coșmarului trăit în adolescență. În copilărie, fata recurgea la diferite scuze pentru a nu merge la școală, doar să nu dea ochii cu colegii săi care o tachinau. Însă, a crescut și a decis să nu mai trăiască cu frustrări, astfel încât, de la vârsta de 18 ani, a început să strângă bani pentru a se transforma în ceea ce voia de mult să vadă în oglindă. ”Am fost mereu o persoană fericită, dar nu mă simțeam bine în pielea mea. Foarte mulți oameni spuneau că sunt urâtă și asta m-a transformat într-o persoană tristă”, a declarat Celine.

Așadar, timpul a trecut, iar fata a adunat banii necesari pentru operațiile estetice care o dată cu aspectul plăcut, i-au conferat și încrederea pe care a pierdut-o undeva în copilărie. Astfel, în luna septembrie, în anul 2013, Celine Centino a ajuns în momentul în care putea să-și permită schimbarea radicală de look. Visul ei a devenit relaitate și acesta a costat 30.000 de lire sterline.

Femeia hărțuită în tinerețe pentru că era urâtă s-a transformat prin 3 operații! ”Trăim în niște timpuri în care putem schimba ce nu ne place”

Celine este o femeie care a fost hartuita in tinerete care mia apoi s-a transformat intr-o bruneta sexy
Celine, înainte de cele 3 operații estetice

Tânăra a decis că, pentru a se transforma complet, să lase medicul estetician să-i schimbe anumite zone ale corpului; zone pe care Celine credea că trebuie schimbate pentru a-și modifica aspectul la 180 de grade. Așadar, tânăra a suferit trei operații: mărire a sânilor, o operație la nas, obraji și buze. Celine a mărturisit că acesta era singurul lucru care o putea face din nou fericită. ”Am vrut să fiu din nou fericită, așa că mi-am schimbat look-ul și tot ce nu îmi plăcea la mine. Trăim în niște timpuri în care putem schimba ce nu ne place”, a declarat Celine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×