O bătrână din Timiș are pensie 27 de lei! Ce spune lumea despre tanti Elisabeta

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 14:58
O bătrână din Timiș are pensie 27 de lei! Ce spune lumea despre tanti Elisabeta GALERIE FOTO
O bătrâna de 82 de ani are o pensie de doar 27 de lei! Nimeni nu a crezut-o

Tanti Elisabeta din Timiș are o pensie de doar 27 de lei. Aceasta este o bătrânică în vârstă de 82 de ani și este de loc din comuna Bucovîț. Cu toate că a muncit toată viața la CAP, acum are o pensie enorm de mică, de necrezut, de 27 de lei.

Din păcate, nu poate sta liniștită să-și trăiască bătrânețea, astfel că, pentru a putea trăi, muncește ziua toată în grădină și vinde cele culese la piața din Deva. Ce spune bătrânica despre situația de neimaginat în care se află de atâția ani de zile?

O bătrână din Timiș are pensie de 27 de lei! „Nu mă crede nimeni”

Elisabeta Vasiloni este o bătrânică de 82 de ani din comuna Bucovăț, judelul Timiș. Din nefericire, nu poate sta liniștită nici la bătrânețe. A lucrat o viață întreagă al Colectivizarea în România. Bătrâna nici nu vrea să se gândească la momentul în care va fi sleită de puteri pentru că nu ar mai avea alt venit în afară de pensia extrem de mică pe care o are și n-ar avea cum să aibă nici măcar un trai decent cu ajutorul ei.

Pensia bătrânei Elisabeta, din Timiș, de 27 de lei
Pensia bătrânei Elisabeta, din Timiș, de 27 de lei

Aceasta spune că nimeni nu o credea că beneficiază doar de suma în cauză, asfel că a adus ca dovadă cuponul de pensii, pentru a arăta tuturor care se îndoiau de situația de necrezut. De asemenea, Elisabeta Vasiloni are o propunere pentru cei cu pensii speciale. Bătrâna și-ar dori să vadă cum ar putea trăi aceștia cu o pensie de 27 de lei pe lună. Femeia nu s-ar fi descurcat deloc dacă nu ar fi avut grădina și roadele pe care se chinuie să le vândă la piață. Din păcate, chiria este foarte scumpă la taraba din Deva, iar vânzările nu sunt niciodată strălucitoare.Tanti Elisabeta a spus că dacă ar renunța să se mai zbată, nu ar avea cum să se descurce cu toate cheltuielile unei case cu dar 27 de lei pe lună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×