Nicoleta Voicu, mesaj sfâșietor! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda pare că nu își mai revine

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 18:54
Nicoleta Voicu, mesaj sfâșietor! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda pare că nu își mai revine GALERIE FOTO
Nicoleta Voicu, mesaj surprinzător după relația cu Gheorghe Turda!

Nicoleta Voicu a postat recent un mesaj de-a dreptul sfâșietor în mediul online. Cântăreața făcea referire la relații și la încrederea pe care o ai în persoana iubită. Se pare că artista încă suferă după despărțirea de cunoscutul cântăreț de muzică populară Gheorghe Turda. Cei doi și-au spus adio după doar un an de relație. Din păcate, aceștia au avut multe lucruri să-și reproșeze, în special în ceea ce privește gelozia peste limite.

„Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări, pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon”, a declarat  Gheorghe Turda, după despărțirea tumultoasă, pentru Click.

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, mesaj emoționant!

Nicoleta Voicu nu a mai suportat durerea despărțirii, așa că a ales să povestească alături de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. „Buna dimineața, dragii mei! Indiferent de motivul care te face să simţi că totul se prabuşeşte în jurul tău şi nu mai ştii încotro s-o iei, încearcă să nu te pierzi pe tine însuţi. Cu greu găseşti un umăr pe care să poţi plânge. Ia-ţi gândul chiar şi de la persoana iubită; mi-e teamă c-ai plătit tributul tău de lacrimi degeaba. Să nu visaţi cai verzi pe pereţi, cum că veţi fi salvaţi de cel sau de cea pe care-o divinizaţi. Nu.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu, mesaj emoționant după finele relației cu Gheorghe Turda

Acel cineva are problemele lui, iar tu eşti o problemă-n plus. Salvează-te singur ! Acum să vezi tragedie ! Ai fost abandonat la Polul Nord, te-ai obişnuit cu vremurile aspre, gerul năprasnic ţi-a călit oasele până-n măduva lor, ceilalţi s-au bucurat de-un adăpost şi-un culcuş cald şi, după o vreme, îşi amintesc de tine şi vor să te recupereze. Na belea ! Recuperează dacă mai ai ce! Acum nu mai vrei tu, cel abandonat. Călit, obişnuit cu temperaturi sub zero grade, te uiţi la cei din viaţa ta şi găseşti inutilă prezenţa lor. ,,Când vine câte-o zi mare, vrând-nevrând, îţi faci bilanţul, vezi cât de mulţi au plecat din viaţa ta. Unii s-au dus, s-au mutat de la noi, pe alţii i-am dat noi afară din viaţa noastră.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×