Nicoleta Voica, despre stilul ei de viață! Cântăreața are 62 de ani și arată impecabil

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 21:34
Nicoleta Voica, despre stilul ei de viață! Cântăreața are 62 de ani și arată impecabil GALERIE FOTO
În fotografie este surprinsă Nicoleta Voica, alături de soțul ei

Nicoleta Voica a vorbit despre stilul ei de viață! Cântăreața de muzică populară are 62 de ani și arată impecabil. Artista s-a căsătorit cu un bărbat mai tănâr cu 16 ani decât ea, iar, de atunci, Nicoleta radiază și face tot felul de acțiuni pentru ca lumea din jur să fie zâmbitoare. Printre aceștia, clar se numără și soțul ei, pe care-l răsfață cu diferite preparate. De curând, cântăreața de muzică populară a fost invitată în cadrul postului Antena Stars. Acolo, a fost chemată să-și arate talentul în bucătărie. Nicoleta Voica a gătit ceva ce îi e pe plac, astfel că s-a descurcat de minune. ” să facem creveţi cu paste. Adică cu nişte tăieţei pe care puteţi să-i numiţi cum vreţi. O să folosim nişte tăieţei, o lingură sănătoasă de margarină, creveţii care sunt decorticaţi, care mie îmi plac foarte, foarte mult, au doar codiţă ca să fie mai uşor de pregătit şi de consumat. Frunze, eu am în casă acum ţelină verde şi îmi place foarte mult. De arătat arată foarte bine! De mirosit, miroase şi mai bine şi de gustat sunt convinsă că foarte bine”, a spus Nicoleta Voica, în timp ce gătea.

Totodată, cu ocazia venirii ei în cadrul emisiunii de pe postul menționat mai sus, artista a povestit și despre căsătoria ei cu jumătatea sa. ”Am promis că voi anunţa când mă voi căsători, am anunţat pentru că m-am simţit datoare. A fost special, am fost doar noi doi şi familia. La început ne-am gândit să nu vină nimeni, dar până la urmă au anunţat câţiva prieteni, dar acasă am fost strict familia. Le mulţumesc celor care ne-au felicitat. Pur şi simplu a venit momentul”, a adăugat artista.

Nicoleta Voica a vorbit despre stilul ei de viață!

Nicoleta Voica a vorbit despre stlilul ei de viata
Nicoleta Voica, în tinerețe

De asemenea, aceasta a spus că îl cunoștea de 30 de ani pe soțul ei, lucru care duce la o oarecare telepatie între cei doi. ” Noi ne ştim de 30 de ani, nici nu ne vine să credem. Noi am colaborat, am fost într-o asociaţie împreună, dar ne-am găsit atâtea puncte comune că nu se mai putea altfel. La un moment deschideam, gura şi spunea el ce voiam eu să spun. Eu eram convinsă că ceea ce îmi doresc nu o să mai vină în viaţa asta”, a mai spus Nicoleta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×