Nicoleta Luciu, operațiile au transformat-o! Iată ce intervenții are vedeta

Nicoleta Luciu este transformată de operații! Iată ce intervenții are vedeta.  Cândva, câștigătoare a titlului de Miss România, este acum o adevărată femeie, care, în prezent se poate considera o femeie realizată. Are un soț care o iubește de mult timp, contrat incidentelor discutate mult în presă acum o vreme, dar și copii minunați. Aceasta, de profesie actriță, fost model, cântăreață, cât și co-prezentatoare, are o viață plină de evenimente, chit că s-a retras puțin din lumina reflectoarelor. Și, în pofida acestui fapt, Nicoleta nu a renunțat, din cauza aglomerației din prezent în viața ei, la a se îngriji, la a face acțiuni pentru a arăta bine.

Însă, se pare că dietele și diferitele tratamente pe care le face nu ajung. Potrivit unei rubrici, în care protagonistul este medicul estetician Adina Alberts, vedeta a fost analizată din cap până în picioare. Doctorul a spus ce intervenții are Nicoleta, în afară de cunoscutele intervenții la sâni. Analiza acesteia a început prin a aminti că operația de mărire a bustului a fost o alegere nepotrivită pentru vedetă. ”Nicoleta a ales să-și mărească sânii mai mult decât era cazul.(…)Bustul ei se încadrează acum în normalitate. Cred că nu îi mai produce niciun disconfort”, a declarat Adina Alberts.

Imagine cu Nicoleta Luciu, din tinerețe

Nicoleta Luciu, transformată de operații! ”Vreau să trag un semnal de alarmă! Nu asta înseamnă frumusețe”

De altfel, aceasta a adăugat și o recomandare pentru tinerele care își doresc o asemenea intervenție. ”Vreau să trag un semnal de alarmă pentru domnișoarele care doresc să își pună implanturi mari. Nu asta înseamnă frumusețe”, a mai spus medicul estetician. Totodată, în cadrul examinării Nicoletei Luciu, esteticianul a dezăluit și ce corecții ale imperfecțiunilor are aceasta. ”Nicoleta are tatuaj la nivelul sprâncenelor, corecție la nivelul cearcănelor și la nivelul șanțurilor nazogeniene și buzele puțin mărite”, a completat medicul.