Nicolai Tand, moroșan 100%! Bucătarul își îmbracă toată familia în port popular de Sărbători!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/12/2018, 16:37
Nicolai Tand, moroșan 100%! Bucătarul își îmbracă toată familia în port popular de Sărbători!
Nicolai Tand nu vede sărbătorile de iarnă în alt loc decât acasă, în Maramureș

Nicolai Tand nu vede sărbătorile de iarnă în alt loc decât acasă, în Maramureș. Însă, nu doar asta este tradiția pe care o respectă cu sfințenie, ci și vestimentația. Bucătarul dorește ca întotdeauna familia să fie îmbrăcată de sărbătoare, în port popular. ”De Crăciun mereu primesc oaspeți, parcă nu au niciun farmec sărbătorile fără ei. Sperăm să terminăm pensiunea de la Maramureș, de câteva luni în fiecare weekend muncim la ea, și am vrea să ne strângem acolo cu toții. Dacă n-o fi gata, mergem la frați, la socri”, a declarat Nicolai pentru libertatea.ro.

Celebrul chef a povestit și care sunt tradițiile preferate de acesta, păstrate încă din copilărie. ”Umblăm la colindat până dimineața, până la 5-6, în zori. Îmi place tare mult să mă îmbrac în portul popular. Ne îmbrăcăm și eu, și Monica, iar acum, sora mea le-a făcut haine tradiționale și copiilor”, a povestit bucătarul.

Nicolai Tand își îmbracă familia în port popular de Sărbători

Cât despre bucatele care vor sta la loc de cinste pe masa specială de sărbători, aceasta au fost pregătite de Nicolai și femeile din familie, făcând cu rândul. ”Când merg la socri, gătește soacră-mea și face o mâncare foarte bună.

Nicolai Tand, moroșan 100%! Bucătarul își îmbracă toată familia în port popular de Sărbători!
Bucătarul dorește ca întotdeauna familia să fie îmbrăcată de sărbătoare, în port popular

Dacă sunt acasă, fac mâncăruri tradiționale, sarmale, piftie, friptură la cuptor, dar mai pun și-un foie gras. Chiftelele calde, cu pâinică bună și muștar, pe astea le face Monica și sunt delicioase. Monica mai face și cele mai bune șnițele din lume”, a mai spus Nicolai Tand.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×