Nicolae Bacalbașa s-a strâmbat în Parlament, în timpul discursului unui liberal. VIDEO viral

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 16:51
Nicolae Bacalbașa s-a strâmbat în Parlament, în timpul discursului unui liberal. VIDEO viral GALERIE FOTO
Nicolae Bacalbașa s-a strâmbat în Parlament, în timpul discursului unui liberal. VIDEO viral

Nicolae Bacalbașa s-a dat din nou în stambă în Parlament, după ce în urmă cu ceva vreme flutura degetul mijlociu de la tribună. În timpul discursului unui liberal, deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a început să se strâmbe. Acesta era nemulțumit că șeful partidului, Liviu Dragnea a fost atacat de către deputatul Florin Roman. Momentul a fost surprins pe camerele video și a devenit viral.

“Domnul Liviu Dragnea, adevăratul premier al României, m-aş fi aşteptat ca dumneavoastră să prezentaţi ceea ce a spus doamna prim-ministru pentru că de la dumneavoastră de pe Facebook am înţeles că viitorul sună bine. M-au rugat mamele să vă întreb cât de cinic poţi să fii ca să furi de la copii, cât de hoţ poţi să fii ca să furi de la copii, de la pensionari, de la primari. V-aţi trădat colegii, domnule Dragnea. Singurul lucru bun din acest buget adoptat foarte târziu este reprezentat de majorarea alocaţiilor pentru copii, pe care PNL a reuşit să o impună”, a spus deputatul Florin Romna. A fost momentul care a declanșat nemulțumirea lui Nicolae Bacalbașa.

Nicolae Bacalbașa s-a strâmbat în Parlament, după ce un liberal l-a atacat de la tribună pe Liviu Dragnea!

Nicolae Bacalbașa a sărit să-l apere pe Liviu Dragnea. Șeful PSD a fost criticat și acuzat dur de la tribună de un deputat liberal. Nicolae Bacalbașa a simțit nevoia să reacționeze și a urcat și el la tribună, încercând să-l oprească pe Florin Roman. Imaginile video cu deputatul PSD au devenit virale.

Nicolae Bacalbașa s-a strâmbat în Parlament, după ce liberalul Florin Roman l-a atacat de la tribună pe Liviu Dragnea!

Mai mult, Nicolae Bacalbașa nu l-a iertat pe Florin Roman, când i-a venit rândul la microfon. ”Vreau să arat că impotența, când se manifestă, se manifestă la modul grotesc. Și am văzut-o. Colegul a ceut mai înainte cuvântul pentru o problemă personală și are într-adevăr grave probleme personale, pe care eu le-am depistat când a început așa zisa grevă a foamei. Continuă.”, a spus Nicolae Bacalbașa despre deputatul PNL Florin Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×