Nașa Teodorei Becali a leșinat în timpul slujbei de cununie. Au ajuns medicii la biserică

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/10/2019, 18:13
Nașa Teodorei Becali a leșinat în timpul slujbei de cununie. Au ajuns medicii la biserică
Nașa Teodorei Becali a leșinat în biserică. Sursa foto: România TV

Nașa Teodorei Becali, Maria Sponte, a leșinat în timpul slujbei de cununie. La fața locului au ajuns de urgență medicii, iar femeia, după ce a primit îngrijiri, a intrat din nou în biserică pentru a continua să asiste la slujbă, notează știripesurse.ro.

Nașa Teodorei Becali a avut nevoie de îngrijiri medicale

Femeii i s-a făcut rău în biserică, iar la fața locului au ajuns medicii de urgență. A fost scos din lăcașul de cult pentru a i se acorda primul ajutor, după care a intrat înapoi participând la continuarea cununiei religioase. În popor, se spune că acest eveniment petrecut în biserică ar fi un semn rău pentru miri, însă dacă toată lumea s-ar lua după superstiții nu s-ar mai bucura de niciun moment frumos!

La nunta Teodorei Becali participă o serie de personalități cunoscute printre care Stere Halep, Gică Hagi, Mirel Rădoi, Dumitru Dragomir, Teia Sponte, Adriean Videanu și Giovanni și Victor Becali, printre alții. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântului Spiridon cel Nou, iar petrecerea va începe la ora 20:00, la Palatul Snagov.

george becali imagini de la nunta teodorei becali
George Becali a scos 500.000 de euro pentru nunta fiicei sale. Sursa foto: observator.tv

O nuntă de jumătate de milion de euro

Becali a scos 500.000 de euro din buzunar pentru această nuntă, 20.000 dintre ei fiind suma alocată pentru trupa preferată a omului de afaceri, Pindu. La Snagov vor fi peste 700 de invitați, spun unii, alții spun că sunt în jur de 400 de invitați. Oricum, cert este că e o nuntă despre care se va vorbi mult de azi înainte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×