Motivul pentru care Florin Salam nu a venit la botezul nepotului său! Invitații au fost șocați

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 14:55
Motivul pentru care Florin Salam nu a venit la botezul nepotului său! Invitații au fost șocați GALERIE FOTO
Betty Stoian și Cătălin Botezatu își creștinează azi copilul! Florin Salam a lipsit de la evenimentul emoționant

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au parte de mari emoții astăzi, la creștinarea copilului lor pentru că Florin Salam nu a ajuns la importantul eveniment. Cu toate acestea, părinții radiază de fericire pentru micuțul lor care va primi taina Domnului. Cuplul a purtat ținute extrem de elegante și s-au bucurat de oamenii veniți cu drag la biserică. Botezul lui Matthias Ștefan a fost pregătit în detaliu, iar nu mai puțin de 250 de invitați se vor distra în cinstea lui.

Florin Salam nu a fost prezent la botezul nepotului!

Din păcate, chiar și după ce Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au schimbat data de 3 ori pentru ca Salam să fie prezent, altă obligație muzicală a intervenit. Cu toate acestea, Betty spune că este singura care îl înțelege cu adevărat prin prima meseriei pe care și ea o are, mai ales că a crescut tot timpul cu el departe„Îmi doresc şi de la Dani. Dacă nu erau ei eram în altă lume. (…) Nu mai e nimeni cu ei, decât eu. El avea nevasta frumoasă, o prinţesă o regină, datorită mie are doi copii ca doi îngeri. Dacă nu eram eu să o cresc nu era”, a spus bunica lui Betty Stoian.

„Emoții mari, e prima dată dar suntem organizați, suntem în timp, o să fie bine. Noi ne-am cocupat de restaurant. La restaurant va fi foarte frumos, o să fie foarte elegant. Cel mic e foarte cumințel, plânge doar când îi e foame. De Betty, nu mai am cuvinte” a spus, emoționat, Cătălin Vișănescu, înainte de evenimentul fericit.

Betty Stoian, botezul copilului său fără Florin Salam
Betty Stoian, botezul copilului său fără Florin Salam

Betty Stoian, recuperarea grea după sarcină

„Am făcut cezariană pentru că mi-a fost frică de naşterea normală. Nu mă aşteptam să mă doară atât de tare. M-am ridicat din pat şi simţeam că îmi cad toate organele. Dar m-am recuperat rapid. M-am forţat un pic. Mergeam ca o băbuţă. Refuzam să mă ridic din pat, dar până la urmă am spus că trebuie să mă ridic şi să merg”, a povestit Betty Stoian despre psarcina cu primul său copil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×