Mihai Trăistariu și-a publicat diploma de Bacalaureat! Ce note a obținut artistul!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
27/06/2018, 15:03
Mihai Trăistariu și-a publicat diploma de Bacalaureat! Ce note a obținut artistul! GALERIE FOTO
Mihai Trăistariu și-a publicat diploma de bacalaureat!

Mihai Trăistariu și-a publicat diploma de Bacalaureat! Artistul a ținut morțiș să ne arate că a fost un elev aproape model! Deși în ultima perioadă a postat fotografii cu el în lenjerie intimă, încă nu se știe motivul, cântărețul a vrut sp fie în trend, tinând cont de faptul că în această perioadă are loc Bacalaureatul. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Artistul a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie cu diploma sa, să vadă toată lumea ce note a luat la exemenul de Bacalaureat, şi într-adevăr, Mihai se poate mândri cu aşa note.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Olimpicul Mihai Trăistariu și-a publicat diploma de Bacalaureat!

Doar la Limba Română și la Limba Engleză nu a reușit să ia nota maximă. În rest, totul a mers perfect, Trăistariu dezvăluind pe pagina sa de Facebook că a fost olimpic la matematică. “Pentru curiosi … Ca tot e azi proba de mate la Bac…”, este mesajul pe care Mihai Trăistariu.

Închide ×