Mihaiu Trăistariu dă de pământ cu trupa The Humans, după ratarea calificării în finala Eurovision 2018

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/05/2018, 09:13
Mihaiu Trăistariu dă de pământ cu trupa The Humans, după ratarea calificării în finala Eurovision 2018
Mihaiu Trăistariu dă de pământ cu trupa The Humans, după ratarea calificării în finala Eurovision 2018

Mihaiu Trăistariu dă de pământ cu trupa The Humans, după ratarea calificării în finala Eurovision 2018 din Portugalia! Artistul arată cu degetul spre trupa care a reprezentat România, pe care o acuză că a furat voturi la selecția națională și s-a dus în Portugalia total nepregătită, cu o melodie aproape fără refren și cu un show pe care toată lumea îl cunoștea deja!

”Piesa celor de la ” The humans ” nu era cea mai rea din concurs. Iar vocea solistei e chiar ca lumea. Însă … unde e refrenul ? Piesei îi lipsește un refren fredonabil. De ce văd aceeași lene de a încropi un show fain pe scenă ? Cum să te duci cu … nimic ? Cum să te prezinți acolo cu același show pe care l-ai avut și la selecția națională ? Ce e așa greu să gasești o idee ? Asta se întamplă când nu câștigi pe bune ! Pierzi mai mult decât ai fi câștigat dacă ajungeai pe locul al II-lea, la finala românească.

Mihaiu Trăistariu dă de pământ cu trupa The Humans și spune că nu va mai participa la preselecție

E enervant la culme ca, în ultimii ani, își bagă nasul și în Eurovision casele de discuri. L-au STRICAT și pe ăsta. După ce, de ani de zile, își împart premiile între artiștii lor la așa zisele Premii muzicale, acum au furat adevăraților muzicieni și Eurovisionul. Da, sunt revoltat ! Pentru că, la Finala românească, timp de 57 de minute trupa The humans era cu 500 de voturi în spatele locului doi. În ultimele 3 minute au crescut cu 1000 de voturi și au câștigat. În ultimele 3 minute, după ce au stat 57 de minute pe locul 2. Matematic, e imposibil. Nu știu cine a făcut magaria, dar faptul e consumat ! Concluzia e simpla : ” CÂND ÎȚI BAȚI JOC DE CONCURS ȘI DE CONCURENȚI, UNIVERSUL ÎȘI BATE ȘI EL JOC DE TINE. PENTRU CĂ TOTUL ÎN VIAȚĂ SE ÎNTOARCE CA UN BUMERANG”. Mai are vreun sens sa încerci să concurezi pentru România la anul? Categoric NU ! Sunt atâtea țări curate la capitolul Eurovision. Îmi pare rău pentru români și pentru România. Noi nu merităm asta. Chiar merităm ceva mai bun”, a scris pe Facebook Mihai Traistariu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×