Mihai Gruia a divorțat! Ce poză a postat Laura, soția acestuia, imediat după

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 15:18
Mihai Gruia a divorțat! Ce poză a postat Laura, soția acestuia, imediat după
Mihai Gruia, componentul trupei Akcent, a divorțat! Drept reacție, Laura, soția sa, a postat o fotografie, alb-negru

Mihai Gruia, componentul trupei Akcent, a divorțat! Drept reacție, Laura, soția sa, a postat o fotografie, alb-negru, alături de fiica sa, în descrierea acesteia punând o inimă neagră. Unul dintre membrii fostei trupe Akcent a decis să divorțeze de soția lui după zece ai de mariaj. Până în acest moment, nu se știe cine a dorit acest lucru, și nici ce motiv ar fi dus la finalul iubirii lor. Cu toate acestea, cei doi vor rămâne prieteni de dragul celor două fetițe ale lor.

Laura și Mihai s-au căsătorit în 2008, iar la un an fostul solist al trupei Akcent și Laura au devenit părinții a două fetițe superbe. În anul 2014, Laura a adus-o pe lume pe micuța Natalia, iar dupâ puțin timp, cuplul a adoptat o fetiță superbă, în vârstă de doi ani, pe nume Ana.

Mihai Gruia a divorțat!

Nașii celor două fetițe au fost Andra și Cătălin Măruță. Însă, cu toate că păreau un cuplu de nedespărțit, ceva între ei a condus la divorț. Și, chiar dacă niciunul dintre cei doi nu a oferit detalii despre ce s-a întâmplat, Laura a publicat o poză alb-negru, pe contul său de Facebook, în care o ține pe una dintre fetițe în brațe.

Mihai Gruia a divorțat! Ce poză a postat Laura, soția acestuia, imediat după
Poza postată de Laura, fosta soție a lui Mihai Gruia

În dreptul acesteia a atașat o inimă neagră, care poate indica starea sa sufletească din aceste momente. Mihai Gruia a continuat să se ocupe de diferite lucruri în sfera muzicii, după destrămarea trupei Akcent. În viitorul apropiat, acesta va reapărea pe scenă, alături de Sorin Brotnei. Cei doi vor cânta cu Sandra N. Împreună vor forma o trupă și pregătesc surprize pentru admiratorii săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×