CUTREMURĂTOR! Ce s-a ales de Sandra Neacşu, câştigătoarea din 2009 de la „Dansez pentru Tine”! Ce a făcut cu cei 60.000E şi ce destin crunt a avut

Ionuţ Cataramă   
în Monden
22/05/2017, 20:26
CUTREMURĂTOR! Ce s-a ales de Sandra Neacşu, câştigătoarea din 2009 de la „Dansez pentru Tine”! Ce a făcut cu cei 60.000E şi ce destin crunt a avut GALERIE FOTO

Sandra Neacşu devenea cunoscută în 2009 când, alături de Jean de la Craiova, câştiga sezonul cu numărul 8 – şi, totodată, cel mai spectaculos – al show-ului „Dansez pentru Tine”.

Frumoasa blondă a participat pentru tatăl ei, grav bolnav, care suferea de coxartroza şi urma să fie operat şi să i se monteze o proteza, dar şi pentru frăţiorul ei bolnav de epilepsie. Pentru familia Sandrei, a urmat o perioadă foarte bună. Pe lângă faptul ca tânăra fusese cooptată ca dansatoare în echipa show-ului, ea reuşise, cu cei 60.000 de euro câştigaţi la „Dansez pentru Tine”, să îşi vindece tatăl şi fratele.

Din pacate, însă, destinul Sandrei s-a dovedit a fi unul crunt, necazurile venind unul după altul. Mai întâi, şi-a pierdut locul de muncă, iar totul a culminat cu nenorocirea petrecută în 2016, în seara Ajunului de Crăciun, când tânăra şi-a pierdut mama, femeia de 53 de ani fiind răpusă de o formă agresivă de cancer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×