Mihai Constantinescu, reacție după ce s-a scris că a murit

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
17/06/2018, 16:51
Mihai Constantinescu, reacție după ce s-a scris că a murit GALERIE FOTO

După ce s-a scris că ar fi murit, Mihai Constantinescu a apărut public și cu prima reacție. Artistul recunoaște că a avut anumite probeleme de sănătate, dar din fericire este încă bine, sănătos. Din fericire, Cea cu Coasa l-a ocolit de această dată, iar artistul a dezmințit zvonurile, în direct la un post deteleviziune.

„Aş vrea să rog din toată inima pe acea persoană care probbabil mă iubeşte atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că a murit. Eu sunt bine mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată ştirea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă!”, a declarat Mihai Constantinescu, în direct, la Antena Stars.

Mihai Constantinescu, reacție după ce s-a scris că a murit

După ce s-a scris că a murit, Mihai Constantinescu a declarat că ar vrea să îl cunoască pe cel care a scris așa ceva și să îi spună în față reacția lui. ”Aş vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoştinţă şi să îi explic cu toată dragostea că îl iubesc enorm. Dar să se liniştească, că trăiesc, sunt viu! Mulţumesc vieţii, sorţii, luminii, că exist”, a declarat Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×