Mihai Constantinescu putea să fie și el milionar! Ce a pățit artistul!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/06/2018, 11:54
Mihai Constantinescu putea să fie și el milionar! Ce a pățit artistul! GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu

Celebrul cântăreț Mihai Constantinescu a ales să vorbească deschis despre una dintre cele mai mari traume ale adolescenței sale. Ar fi putut să fie și el milionar acum, dacă era acceptat de Sistem! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Artistul a vorbit despre prima dezamăgire din viața lui, atunci când a fost respins la Facultatea de Comert Exterior. Mihai Constantinescu nici măcar nu a fost acceptat să dea examen, deoarece era fiu de ofițer.

Mihai Constantinescu, fiu de ofițer

“Eu nu am putut să termin Comerţ Exterior, pentru că nici nu mi-au primit dosarul. Că dacă tata a fost ofiţer… Eram copil de… exploatator. Chestiune care m-a însoţit aproape toată viaţa… Aşa era mentalitatea atunci şi m-au respins. Cu două săptămâni înainte să dau examen la Comerţ Exterior, am primit înştiinţarea acasă că cei care sunt copii de foşti ofiţeri nu au voie să dea la Comerţ Exterior. Şi, atunci, m-am trezit că dau la Finanţe-Bănci. Ce să caut eu la Finanţe-Bănci?… Am suferit foarte tare”, a povestit Mihai Constantinescu la emisiunea Star Chef, difuzată de Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×