Mihai Constantinescu, internat de urgență! Ce se întâmplă cu artistul

Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/10/2018, 14:46
Mihai Constantinescu, internat de urgență! Ce se întâmplă cu artistul
Mihai Constantinescu, de urgență la spital!

Mihai Constantinescu a fost internat la spital, potrivit spynews.ro. În urma unor probleme de sănătate, acesta a ajuns pe mâna meidilor unui spital din Capitală după ce i s-a făcut rău chiar în oraș. Solistul se afla la un restaurant când a acuzat stările neliniștitoare ce l-au făcut să ajungă la o clinică privată din București. Ce i s-a întâmplat iubitului artist? În ce stare se află acesta în momentul actula?

Mihai Constantinescu, probleme de sănătate

Mihai Constantinescu se afla la un restaurant din Capitală în momentul în care a acuzat anumite dureri. Se pare că solistului i-a crescut tensiunea, nu a mai putut respira, așa că a fost transportat de urgență la spital. Acesta a rămas internat pentru mai multe analize, dar și pentru a se stabiliza. Din fericire, starea sa de sănătate este bună, acesta alegându-se doar cu un nou moment de panică. Celebrul artist a suferit o intervenție chirurgicală care a durat nu mai puțin de 6 ore. Acesta a fost operat pe cord în 2017.

Zilele trecute presa din România a fost stupefiadă să citească nenumărate știri despre posibila moarte a lui Mihai Constantinescu. O eroare teribilă! Artistul este bine, acum și după această situație cu problemele de sănătate. „Aș vrea să rog din toată inima pe acea persoană care probabil mă iubește atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că am murit. Eu sunt bine-mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată știrea aceasta.

Mihai Constantinescu, cunoscut artist în România
Mihai Constantinescu, cunoscut artist în România

Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă (…) Aș vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoștință și să îi explic cu toată dragostea că îl iubesc enorm. Dar să se liniștească, că trăiesc, sunt viu! Mulțumesc vieții, sorții, luminii, că exist”, a spus cunoscutul Mihai Constantinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×