Mihai Constantinescu e conștient, dar tot la Terapie Intensivă. Soția artistului: „Mă strânge de mână când vorbesc cu el”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/10/2019, 19:07
Mihai Constantinescu e conștient, dar tot la Terapie Intensivă. Soția artistului: „Mă strânge de mână când vorbesc cu el”
Mihai Constantinescu este mai bine, dar în continuare la Terapie Intensivă. Sursa foto: Agerpres

Simona Secrier a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, după ce în presă au apărut informații că muzicianul este într-o stare mai bună. Interpretul mai multor șlagăre din muzica românească este în continuare la Terapie Intensivă, însă dă semne de recuperare, chiar dacă vindecarea este mai lentă decât dorește toată lumea.

Mihai Constantinescu este și acum la Terapie Intensivă

Cu toate acestea, Slavă Domnului, artistul este mai bine față de cum era acum câteva luni când a ajuns de urgență la Reanimare. Soția cântărețului a declarat pentru wowbiz.ro că soțul ei îi oferă tot felul de momente emoționante și că reușește să comunice în felul său, fără să poată vorbi deocamdată, lucru pe care și-l doresc cu ardoare toți cei apropiați.

Simona speră că artistul să fie mutat într-un salon, iar șansele să iasă de la Terapie Intensivă sunt foarte mari, cam la fel ca speranțele ei. Femeia a spus că simte că Mihai are poftă de viață, că luptă din greu pentru a nu o lăsa singură și îi transmite asta de fiecare dată când vorbește cu el. Îl ține de mână de fiecare dată când i se adresează sau când vrea ceva.

mihai constantinescu
Constantinescu a ajuns pe 13 mai la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cu o lună înainte de internare, artistul suferise și un atac cerebral. Sursa foto: clickpentrufemei.ro

„Sper că, în curând va ajnnge pe salon”

„Mă strânge de mâna când vorbesc cu el, când vrea ceva, este un lucru care ne încurajează, care ne face să fim optimiști. Sper că în curând va ajunge pe salon, că nu va mai sta la Terapie Intensivă. Totul depinde de el, de puterea lui de recuperare. Dar el are pofta de viață, simt asta, așa că, eu duc speranța că, ajutați de Dumnezeu, se va întâmpla și asta”, a mărturisit Simona Secrier pentru site-ul mai sus amintit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×