Mihaela Rădulescu, criticată de fani pentru noua achiziție de Crăciun: „Alții nu au ce mânca”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 15:06
Mihaela Rădulescu, criticată de fani pentru noua achiziție de Crăciun: „Alții nu au ce mânca”
Mihaela Rădulescu, criticată de fani pentru noua achiziție de Crăciun!

Mihaela Rădeluescu i-a șocat pe români cu noul bolit pe care l-a achiziționat de Crăciun. Internauții care că au fost distrași de sutele de mii de euro pe care este aceasta în stare să le cheltuie pe un moft. Alții au felicitat-o și i-au făcut complimente fel de fel. Acum se află într-o relație foarte stabilă cu  Felix Baumgartner, dar cu toate astea, nu se anunță o nuntă. „Nu avem aşa ceva în plan. Eu nu vreau niciun alt măritiş, vreau doar să fiu fericită, iubita şi preţuită. Câtă vreme simt asta, pot să dau tone de iubire şi dedicare la schimb. Nu mai cred că nişte hârtii ar fi vreo garanţie de rezistenţă în cuplu, cred că doar nişte sentimente trainice pot face asta.

Şi aici stăm bine. Suntem un cuplu cu foarte multă libertate de ambele părţi, cu meserii acaparante şi cu o enormă plăcere de a fi împreună, în absolut orice împrejurare. Nu funcţionăm după manual, dar trăim tot ce ne învaţă manualul că e important într-un cuplu. Ce-mi doresc cel mai mult ? Să-mi fac băieţii fericiţi, în primul rând pe Ayan, şi apoi pe Felix, căci şi ei mă fac fericită şi mândră în atâtea feluri“, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, criticată pentru bolidul de sute de mii de euro!

Mihaela Rădulescu a fost crtiticată de fani după ce s-a pozat într-un bolid foarte scump. Unii din urmăritorii săi s-au arătat nemulțimiți de luxul de neimaginat în care trăiește prezentatoarea de televiziune: „Alții nu au ce mânca, și iată-te pe tine…”. În timpul acesta, alții au felicitat-o pentru decizie: „Na, ți-ai cumpărat și navă spațială! Să ne trimiți o vedere din cosmos / Superbă, de tine vorbesc / Wow, Mihaela, ce mașină ți-ai tras!” 

Mihaela Rădulescu în bolidul de sute de mii de euro
Mihaela Rădulescu în bolidul de sute de mii de euro

Mihaela Rădulescu, despre prietenia cu Arnold Schwarzenegger!

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoas poveste de dragoste alături de sportivul Felix Baumgartner, cu ajutorul căruia l-a și cunoscut pe celebrul actor Arnold Schwarzenegger. „E aproape o tradiţie să ne vedem cu Arnold când ajungem în Los Angeles. Arnold şi Felix sunt prieteni buni de ani de zile. E o plăcere să conversez cu el, a fost foarte curios să-i povestesc despre România şi m-am bucurat să aud cât de mult o admiră pe Nadia Comăneci! (Arnold şi Nadia sunt foarte apropiaţi şi chiar au petrecut Crăciunul împreună – n.r.). E un tip jovial şi simplu, simpatic foc şi într-o formă fizică fantastică“, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×