Mihaela Borcea, în doliu! O persoană apropiată fostei soții a lui Cristi Borcea a murit

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 15:48
Mihaela Borcea, în doliu! O persoană apropiată fostei soții a lui Cristi Borcea a murit GALERIE FOTO
Mihaela Borcea trece printr-o perioadă grea! Fosta soție a lui Cristi Borcea este în doliu

Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea, este în doliu! O persoană foarte aproape de sufletul ei s-a stins din viață. Femeia trece printr-o perioadă foate grea, regretul față de tragicul eveniment l-a arătat într-un mesaj de pe o rețea de socializare.

Mihaela Borcea trece cu tristețe peste decesul uneia dintre angajatele și prietenele sale. Aceasta a postat un mesaj în mediul online în care își arăta durerea și admirația pe care a avut-o față de cea care a plecat dintre noi.

Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea, în doliu!

Fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește clipe grele. Aceasta tocmai și-a pierdut una dintre prietene, care îi era și angajată la un hotel pe care îl conducea. „Azi este o zi tristă, când vestea morții neașteptate a prietenei, colegei noastre Livia ne-a îndurerat sufletele!!

Mihaela Borcea și Cristi Borcea
Mihaela Borcea, în doliu!

A fost un om minunat, devotat, generos, corect și cinstit!! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat!! Echipa noastră anunţă cu adâncă durere în suflet că a pierdut un om minunat, cea care a fost colega, prietena, mama Livia. Te vom păstra veşnic vie în inimile noastre. Dumnezeu să o ierte!????”, a fost mesajul Mihaelei Borcea după decesul prietenei sale dragi. Fosta soție a lui Cristi Borcea își trăiește viața liniștită, alături de copiii lui, pe când Cristi este pregătit să devină din nou tată. Afaceristul este într-o relație cu Valentina Pelinel, cea care îi va dăruit două fetițe gemene. „N-am simţit în niciun moment că aş putea s-o pierd. Toate greutăţile ne-au întărit şi ne-au unit. Ea mi-a fost întotdeauna alături şi am fost un întreg, amandoi. A fost foarte foarte restrânsă. Am ales să fie ceva discret, am căzut de comun acord cu naşul. Petrecerea mare va fi la botezul copiilor. Oricum, va fi o petrecere cu toţi prietenii şi cu toţi apropiaţii. Indiferent de unde o vom face”, a spus Cristi Borcea. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×