Microbuz cu 17 oameni răsturnat în județul Teleorman! A fost activat Planul Roșu de intervenție

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/12/2019, 19:16
Microbuz cu 17 oameni răsturnat în județul Teleorman! A fost activat Planul Roșu de intervenție
Microbuz cu 17 oameni răsturnat în județul Teleorman. Sursa foto: gandul.ro

Accident foarte grav într-o localitate din Satu Mare, unde un microbuz de trasport persoane cu 17 oameni la bord a fost implicat într-un accident rutier foarte grav, în urma căruia s-a răsturnat! Din primele informații, cel puțin o persoană a murit în urma accidentului rutier!

Microbuz cu 17 oameni răsturnat în județul Teleorman

A fost activat planul roșu de intervenție, după ce la 112 s-a primit un apel care anunța că un microbuz s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare, din județul Teleorman. Mai multe ambulanțe s-au deplasat la fața locului pentru acordarea primului ajutor victimelor.

Autoritățile au stabilit căă în microbuzul care s-a răsturnat se aflau 17 persoane. Reprezentanții IGSU susțin că șoferul microbuzului a murit, iar alte șase persoane au fost rănite și transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Operațiunea de salvare, în plină desfășurare

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanta. Salvatorii acționează în acest moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×