Mesajul postat de Liviu Dragnea de ziua lui Constantin Brâncuși! Liderul PSD, pus la zid imediat

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
19/02/2019, 15:34
Mesajul postat de Liviu Dragnea de ziua lui Constantin Brâncuși! Liderul PSD, pus la zid imediat GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, criticat după ce a postat un mesaj de ziua lui Constantin Brâncuși

Marți, 19 februarie, se împlinesc 143 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi, iar Liviu Dragnea a vrut să marcheze momentul printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook. Liderul PSD a fost însă pus imediat la zid de utilizatorii care îl urmăresc pe rețeaua de socializare. Cele mai multe mesaje au fost negative, semn că gestul său nu prea a impresionat în mediul online.

„Opera lui Brâncuși stă mărturie că identitatea românească este solidă și își are locul său într-un univers caracterizat de diversitate culturală. Constantin Brâncuși, un vizionar ale cărui lucrări sunt printre cele mai valoroase din lume, este un simbol al românismului. Arta sa va dăinui peste veacuri”, este mesajul postat de Liviu Dragnea pe contul personal de Facebook.

Liviu Dragnea, criticat după ce a postat un mesaj de ziua lui Constantin Brâncuși

Liviu Dragnea a fost criticat după ce a postat un mesaj de ziua lui Constantin Brâncuși pe rețeaua de socializare. „Ai pus ochii si pe asta Liviule? Te ajută coana Veorica să o furi și pe asta?”, este unul dintre comentariile de la postarea liderului PSD, în timp ce un alt internaut a scris: „Ce-o să te uităm, daddy. În 5 ani nimeni nu va mai pomeni numele tău. Cât despre istorie, cu atât mai puţin.”

Sursă foto - captură Facebook Liviu Dragnea
Sursă foto – captură Facebook Liviu Dragnea

Președintele Camerei Deputaților a fost criticat și pentru că a ales să posteze o poză prelucrată în care apare Coloana Infinitului. „Boss, ce spui tu acolo? Omul acela este mic în comparație cu toți vizionarii din ziua de azi din PSD!” și „Vorbești de cultură, Liviule? Mai bine îți consolidezi dantura, că parcă ar fi opera din… neolitic!”, sunt alte mesaje primite de Liviu Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×