Mesajul lui Mihai Morar, după moartea lui Ilie Balaci.”Într-o lume în care toți nimenii se cred regi…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 08:27
Mesajul lui Mihai Morar, după moartea lui Ilie Balaci.”Într-o lume în care toți nimenii se cred regi…” GALERIE FOTO
Iată mesajul lui Mihai Morar, după moartea lui Ilie Balaci

După trecerea în neființă a legendei fotbalului, au apărut multe mesaje de regret ale oamenilor, printre care și Mihai Morar. Moartea lui Ilie Balaci a șocat întreaga Românie și l-a făcut pe prezentator să spună: ”Într-o lume în care toți se cred regi…”. Vă reamintim că ”minunea blondă” a Craiovei s-a stins ieri, 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani. Antrenorul a căzut brusc în dimineața de duminică, iar la scurt timp, i s-a declarat decesul.  Toți oamenii din jurul său au fost surprinși neplăcut de această veste, dat fiind faptul că bărbatul nu dădea semne că i s-ar întâmpla ceva grav. Tristețea a învăluit pe toată lumea acum.

Gheorghe Hagi a fost unul dintre cei contactați de jurnaliști, pentru a spune câteva cuvinte despre trecerea la cele sfinte a grandiosului sportiv. ”Nu există cuvinte ca să exprime durerea acestei pierderi imense. Odihnește-te în pace, Ilie Balaci!”, a spus Gigi Hagi.  De asemenea, și Universitatea Craiova, loc în care a evoluat acesta, a lăsat un mesaj pe Facebook în omagiul lui. ”Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor. Dumnezeu să îl odihnească! NU TE VOM UITA NICIODATĂ, ILIE BALACI!”, se arată în rândurile scrise pe Facebook. Totodată, și lumea gimnasticii a fost cutremurată.

Mesajul lui Mihai morar, după moartea lui Ilie Balaci
”Minunea blondă” a Craiovei, pe teren

Mesajul lui Mihai Morar, după moartea lui Ilie Balaci. ”Fotbalul și-a pierdut singurul <>”

Mesajul lui Mihai morar, după moartea lui Ilie Balaci
Mesajul postat de Mihai Morar, pe contul său de Facebook

Nadia Comâneci a postat și ea un mesaj pentru legenda sportului românesc. ”O mare legendă s-a stins din viață. Unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului românesc! Odihnește-te în pace, Ilie Balaci!”, a scris fost gimnastă. Așadar, mulți oameni și-au arătat amărăciunea după aflarea veștii, iar printre aceștia s-a numărat și prezentatorul Mihai Morar. Omul de televiziune a postat pe contul său de Facebook un mesaj plin de regret în amintirea a ceea ce a fost Ilie Balaci, dar și a pierderii întregii Românii. ”Zbor lin, Ilie Balaci. Într-o lume în care toți nimenii se cred regi, fotbalul și-a pierdut singurul ”<>”, a scris moderatorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×