Meghan Markle, mesaj emoţionant de Valentine’s Day! Ce a transmis soţia prinţului Harry

Silviu Ghering    Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
14/02/2019, 20:22
Meghan Markle, mesaj emoţionant de Valentine’s Day! Ce a transmis soţia prinţului Harry GALERIE FOTO
Meghan Markle, mesaj emoţionant pentru femeile singure de Valentine's Day

Meghan Markle a recunoscut că iubește Valentine’s Day și că a sărbătorit de fiecare dată pe 14 februarie, indiferent că a fost singură sau în cuplu. Soția prințului Harry a transmis un mesaj emoționant tuturor femeilor care sunt singure de Ziua Îndrăgostiților. Este, practic, un sfat despre cum să își facă ziua mai frumoasă, chiar dacă nu au alături de ele un partener.

S-ar putea să pară ciudat faptul că Ducesa de Sussex s-a gândit să transmită un mesaj femeilor singure de Valentine’s Day, având în vedere că este căsătorită și așteaptă să nască, însă Meghan Markle a recunoscut cu mai mult timp în urmă că iubește această sărbătoare. Acum îl are alături pe Prințul Harry, însă a recunoscut că de multe ori a sărbătorit singură Ziua Îndrăgostiților. Astfel se explică de ce a ales să publice un astfel de mesaj pe blogul personal.

Meghan Markle, mesaj emoţionant de Valentine’s Day

Ducesa de Sussex a postat pe blogul personal un mesaj pentru toate femeile care sunt singure pe 14 februarie. „Cred că trebuie să gătești cina aceea specială chiar dacă ești numai tu, să porți hainele tale favorite, să-ți cumperi niște flori și să celebrezi dragostea de sine, care adeseori devine confuză când ne concentrăm asupra lucrurilor care ne lipsesc. Iubește-te, răsfață-te, onorează-te și sărbătorește-te! Fii propriul partener minunat, adorabil, drag și amuzant de Valentine’s Day”, este mesajul transmis de Meghan Markle.

Meghan Markle a recunoscut ca a fost de mai multe ori singură de Ziua Îndrăgostiților
Meghan Markle a recunoscut ca a fost de mai multe ori singură de Ziua Îndrăgostiților

Astfel, Meghan Markle le ]ncurajează pe femei să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților chiar dacă sunt singure. Ducessa de Sussex este însărcinată cu gemeni și urmează să nască în scurt timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×