Medicul fals de la Spitalul Ilfov nu a dat nici măcar capacitatea! De BAC sau facultate nici nu mai poate fi vorba

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 11:14
Medicul fals de la Spitalul Ilfov nu a dat nici măcar capacitatea! De BAC sau facultate nici nu mai poate fi vorba GALERIE FOTO
Medicul fals ginecolog nu are nici măcar capacitatea luată!

Alt caz cutremurător a apărut în spațiul medical din România! Medicul fals ginecolog din Ilfov nu are nici măcar capacitatea și a intrat la liceu cu media incredibilă de 1,68. Din păcate, s-a aflat după 10 ani de zile că Raluca Bîrsan, doctor la Spitalul Județean Ilfov, a activat în domeniul medical cu ajutorul unor acte false.

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a confirmat informațiile din investigația jurnalistică a Libertății. „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false! Femeia în vârstă de 30 de ani a lucrat în ultimul deceniu ca rezidentă în Secția de Ginecologie a Spitalului Județean de Urgențî Ilfov.

Medciul fals ginecolog de la Spitalul Ilfov nu a dat capacitatea și a intrat la liceu cu media 1,68

Raluca Bîrsan este al doilea caz cutremurător din România, din domeniul medicinii. Femeia de 30 de ani a lucrat la Secția de Ginecologie la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, unde a consultat, cusut și bandajat femei. Toate acestea cu doar 9 clase absolvite și diplome medicale inventate. Verificările din Ministerul Educației, la cererea Libertatea, au scos la iveală date incredibile despre trecutul Ralucăi Bîrsan. Femeia și-a falsificat actul de rezidențiat și diploma de UMF, nu are bacalaureatul dat și nici măcar nu a susținut examenul de Capacitate în 2003, pe când era clasa a VIII-a.

Diploma falsă a Ralucăi Bîrsan
Diploma falsă a Ralucăi Bîrsan

„Toate mămicile din Spitalul Județean Ilfov știau că Raluca e mâna dreaptă a doctoriței Dragu. Am avut ecografii făcute la care a asistat și Raluca. Ea mi-a închis operația de cezariană, adică ea m-a cusut”, a povestit o mamă care a născut în anul 2016 într-un interviu pentru Libertatea.  „Din câte știu, când i s-a încheiat contractul de voluntariat, i s-au cerut niște acte de către serviciul RUNOS care i-a făcut acest contract semnat de conducerea spitalului de-atunci.Ce pot să vă spun eu? A avut un contract de voluntariat, care s-a încheiat vineri, cred. Mai multe amănunte… Acest contract de voluntariat nu știu când s-a făcut, pe vremea managerului Armeanu, cred”, a spus Roxana Dragu, șeful de secție care o avea ca mână dreaptă pe Raluca Bîrsan, pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×